מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
כמוניבלוגיםתקוה מתוקהמוקפץ לכל מטרה: מתכון לשבת

11/12/14 21:50
1189 צפיות
מוקפץ לכל מטרה: מתכון לשבת
אני מאד אוהבת להכין מוקפץ לשבת או לכל ארוחה אחרת. הזדמנות להוציא את כל שאריות הירק מהמקרר ולהשתמש בהן. במה אני משתמשת: -גבעולי סלרי בצל גזר קישוא גמבות בכל מיני צבעים (ירוק, כתום, צהוב, אדום) קולרבי שורש סלרי ו/או שורש פטרוזילה נבטים (אין צורך לחתוך) פטריות (טבעות) כרובית (פרחים קטנים) כרוב שעועית ירוקה (לא צריך לחתוך) כמובן שאפשר להוסיף גם חתיכות של עוף שמקפיצים קודם. אם רוצים טבעוני.צמחוני אפשר גם נתחי סויה. אני מוסיפה רצועות של תחתיות ארטיטק כדי להעשיר את המוקפץ הטיבעוני. נעבור למתכון.   מצרכים: רצועות של ירקות. אפשר לבחור מה שיש בבית ומה שאוהבים מהרשימה. 3 כפות שמן זית חופן בוטנים מרוסקים (אפשר שיברי אגוזים אחרים או שומשום קלוי) 3 כפות סויה כפית מלח   אופן ההכנה מחממים את השבת במחבת שטוחה גדולה. אפשר גם סיר שטוח גדול אם משתמשים בעוף להקפיץ מראש לאדות את רצועות הבצל, הסלרי, השעועית והגמבות להוסיף את שאר הירקות והתבלינים להוסיף את רצועותת נתחי הסויה / נתחי תחתיות ארטישוק להוסיף את הנבטים והבוטנים מתקבלת מנה עשירה חמה שיכולה להחזיק ימים. כמה פחמימות?   להערכתי בכל כוס יש מנה פחמימה. ככל שנשתמש ביותר ירקות ירוקים, יהיו בתערובת פחות פחמימות ונוכל לאכול יותר.  עוד מתכונים טעימים לבעיות סוכר אפשר להורחד בחינם מהאתר שלי. למתכונים לסוכרתיים יש ללחוץ כאן.   בתאבון, איריס מומחית לחיים עם סוכרת

תגובות

איריס פלג
איריס פלג
מאמנת סוכרת, מאמנת אישית לבריאותrnאתר: <a href=\"http://www.IrisPeleg.comrn\" target=\"_blank\"&g...