מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
כמוניבלוגיםתקוה מתוקהסופגניה ללא סוכר

17/12/14 17:30
774 צפיות
סופגניה ללא סוכר
אתמול הציג דני רופ מגיש התחזית סופגניה מיוחדת שהוא ראה: סופגניה ללא סוכר במילוי ריבה "דיאבטית".   הגדרה נהדרת, אך האם זה אומר לנו משהו.   והיתה על זה אבקת סוכר...   כמובן שזה הוצג בחיוב מבלי להבין מה זה אומר ומה מסתתר מאחורי המילים.   חשוב להבין:   למחלה קוראים סוכרת, אך מה שיש לנו בדם זה גלוקוז ולא סוכר. כלומר, גם אם השתמשו בסוכר להכנת הסופגניה ושמו בתוכה ריבה ללא סוכר, עדין אין לנו נתונים לגבי כמות הפחמימות שבה.   אחרי הכל, איננו יודעים עם מה המתיקו את הסופגניה. הממתיק הנפוץ מאפים הינו מלטיטול והוא ממתיק פחמימתי. גם את הריבה יתכן שהכינו מפירות ולכן יש בה הרבה פחמימות.   אני ממליצה לאכול סופגניה מיני ללא אבקת סוכר סוכר או ציפויים אחרים. למי שזה חשוב: בסופגניה רגילה יש כ-45 גרם פחמימות (3 פרוסות לחם). מי צריך גם ציפויים? אם גם אתם רוצים ליהנות מדברים טעימים אבל ללא אשליות,חוברת המתכונים החינמית תעזור.בחוברת גם עוגות טעימות עם חישוב עם כמות הפחמימות במתכון ובמנה. חג שמח ובהצלחה איריס    

תגובות

איריס פלג
איריס פלג
מאמנת סוכרת, מאמנת אישית לבריאותrnאתר: <a href=\"http://www.IrisPeleg.comrn\" target=\"_blank\"&g...