מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
כמוניבלוגיםתקוה מתוקהסילאן - פיתרון טוב לבעיות סוכר או שלא?

21/02/15 19:40
903 צפיות
סילאן - פיתרון טוב לבעיות סוכר או שלא?
לפני מספר חודשים נפגשתי עם מאמנת בריאות. היא סיפרה לי בגאוה רבה כי היא מסבירה בהרצאותיה שסוכר זה רעל. היא עצמה מכינה עוגות ועוגיות מבלי להשתמש בסוכר.  במקום סוכר היא שמה סילאן. אמרתי לה שבסילאן יש פחמימות כמו בסוכר. הדבר בעייתי למי שיש לו בעיות סוכר. "לכן אני שמה חצי סילאן וחצי סטיביה" היא ענתה לי.   שתי עובדות חשובות שברצוני לציין:   1. סילאן הינו פחמימה ולכן מעלה את רמת הגלוקוז בדם. בדיוק כמו סוכר.     בכף סילאן 17.15 גרם פחמימות     בכף סוכר 15 גרם פחמימות     לאנשים עם בעיות סוכר השימוש בסילאן אינו משפר כלל. סילאן זה כמו סוכר כמו דבש. הרבה פחמימות.   2. לא כולם אוהבים סטיביה. יש כאלו שסובלים מריחה.     חשוב להתיחס לכל הפרטים הקטנים. צריך לראות תמונה גדולה.   במתכונים החינמים שלי יש מתכונים מתאימים לבעיות סוכר. לא רשימת מצרכים והוראות הכנה.  הרבה יותר מזה. יש הפחתה בכמות הפחמימות ושיפור איכול הפחמימה יש חישוב של כמות הפחמימות במתכון ובמנה כך שאפשר לשלבו בתפריט ולשמור על הבריאות. הכל מניסיוני האישי של התמודדות מעל 40 שנה.   יש גם מתכונים ללא גלוטן, טבעוניים ואף טבעוניים ללא גלוטן. שווה.   לגישה למתכונים בחינם, יש ללחוץ כאן.  להתראות ובתאבון, איריס פלג בהצלחה איריס  

תגובות

איריס פלג
איריס פלג
מאמנת סוכרת, מאמנת אישית לבריאותrnאתר: <a href=\"http://www.IrisPeleg.comrn\" target=\"_blank\"&g...