מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
כמוניבלוגיםתקוה מתוקהמתוק או מלוח מה מתאים לנו

22/02/15 17:00
722 צפיות
מתוק או מלוח מה מתאים לנו
"אני שומרת מאד. אפילו כשמגישים כיבוד אני לא נוגעת במתוקים" ככה בדיוק סיפרה לי מישהי.    לא פעם ראשונה שאני נתקלת במשפט כזה. רבים בטוחים שמתוקים זאת הבעיה. אם אוכלים מלוח, הכל בסדר.   מודה. גם אני חשבתי כך בצעירותי. כשהתארחתי והגישו כיבוד, לא נגעתי בעוגה או עוגיות מתוקות שהוגשו.מה פתאום. ידעתי שיש לי סוכרת. שמרתי. אכלתי בייגלך או בורקס והייתי בטוחה ששמרתי והכל בסדר. הגיע הזמן להתחיל לחשוב במושגים של פחמימות ולא רק סוכר. סוכר הוא סוג של פחמימה. כל הפחמימות מתפרקות לגלוקוז הנספג לדם. בדם יש גלוקוז ולא סוכר. אין ספק ששם המחלה מטעה. צריך לחשוב במושגים של פחמממת ולא סוכרת. פחמימות ולא סוכר.   במתכונים החינמים שלי יש מתכונים מתאימים לבעיות סוכר. מתוקים, מלוחים, חריפים, חמוצים. התיבול לא משנה.   מה מיוחד במתכונים? לא רשימת מצרכים והוראות הכנה.  הרבה יותר מזה. יש הפחתה בכמות הפחמימות ושיפור איכול הפחמימה יש חישוב של כמות הפחמימות במתכון ובמנה כך שאפשר לשלבו בתפריט ולשמור על הבריאות. הכל מניסיוני האישי של התמודדות מעל 40 שנה.   יש גם מתכונים ללא גלוטן, טבעוניים ואף טבעוניים ללא גלוטן. שווה.   לגישה למתכונים בחינם, יש ללחוץ כאן.  להתראות ובתאבון, איריס פלג בהצלחה איריס

תגובות

איריס פלג
איריס פלג
מאמנת סוכרת, מאמנת אישית לבריאותrnאתר: <a href=\"http://www.IrisPeleg.comrn\" target=\"_blank\"&g...