מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
כמוניבלוגיםתקוה מתוקהפופקורן - נישנוש טעים אבל יש דברים שחשוב לדעת

פופקורן - נישנוש טעים אבל יש דברים שחשוב לדעת

10/03/15 13:52
4661 צפיות
פופקורן - נישנוש טעים אבל יש דברים שחשוב לדעת
מי לא אוהב להיכנס לסרט עם דלי של פופ קורן ולקרסם בסרט בעיקר עם מתרגשים? זה כיף לעשות את זה אבל לא לשמוע כירסומים של אחרים.....   בבית זה כיף לרבוץ מול הטלויזיה עם שקית של פופקורן שהוכנה במיקרוגל.   אבל, אכילה של פופקורן טומנת בחובה מוקשים שיש להישמר מהם.   אם מבינים את הבעיה, יודעים מה לעשות והיא נפתרת.   מה הבעיות: 1. כמות לא נשלטת.     מנשנשים אחד אחד או מכניסים כל פעםם את היד לדלי או השקית ולא בדיוק יודעים כמה אוכלים. 2. אם מכינים פופקורן בשקית הוא מאד שמן ומנספג מאד לאט   והפיתרונות: 1.  חשוב לדעת כי 2 כוסות של פופקורן 'קולות למנה פחמימה (15 גרם פחמימות= תפוח קטן = פרוסה לחם)        אני מגיעה לסרט עם כוס מדידה ושקית נוספת.      אני ממלאת את השקית עם הכמות המתוכננת שאני רוצה ומתכננת.      כלומר, אם בארוחת ביניים אני אוכלת בד"כ 2 פרוסות לחם קל או פרוסה רגילה, אשים בשקית        שתי כוסות פופקורן. אם אני רק צריכה לדעת כמה אינסולין מהיר לקחת אני סופרת את מספר     הכוסות ששמתי ויודעת כמה אינסולין לקחת.   2.  שומן מעכב את פירוק הפחמימות.      לכן פופקורן שומני כמו שבדליים שבקולנוע ובעיקר בשקיות פופקורן שמכינים במיקרוגל מאד מאד שמן ובעייתי.   אם מודדים שעתיים אחרי האכילה ורואים תוצאה טובה, אין זה נכון. רמת הסוכר יכולה להמשיך ולעלות במשך שעות. אם משתמשים באינסולין מהיר או כדורים ממריצי לבלב (נובונורם, אמריל, גלובן), קצב התפרקןת הפחמימה אינו מתאים לקצב פעילות האינסולין. שימוש באינסולין או בכדור עבור הפופקורן יסתיים בדכ בהיפו ואח"כ היפר.   מה בדיוק עושים ועוד עצות חשובות לחיים עם סוכרת,בכנס "חיים טובים עם סוכרת" שיתקיים ב-18/3 שעות 18:00 - 21:00 בבית ציוני אמריקה בתל-אביב.   ועכשיו מבצע מיוחד: חוברת מתכונים חינם לכל נרשם (בחירה מתוך 9 חוברות)   להתראות ב-18/3 איריס

תגובות

איריס פלג
איריס פלג
מאמנת סוכרת, מאמנת אישית לבריאותrnאתר: <a href=\"http://www.IrisPeleg.comrn\" target=\"_blank\"&g...