מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
כמוניבלוגיםתקוה מתוקהמה עושים עם המצות שנשארו מהחג

12/04/15 10:19
940 צפיות
מה עושים עם המצות שנשארו מהחג
חג האביב הסתיים ועימו הסתיים האביב בגשמי ברכה. בחג האביב קנינו מצות מסוגים שונים ועכשיו נשארנו עם השאריות.   חלק ממנהגי החג הוא המנהג לנצל את שאריות החג. להכין עוגה מהמצות שנשארו עם שוקולד למריחה.   על שוקולד למריחה ללא סוכר בפסח כבר הסברתי. כתבתי והסברתי ששוקולד למריחה רגיל נספג מאד לאט. לכן, אין צורך בשוקולד ללא סוכר שיש שיש בו הרבה פחמימות וגם הוא שומני ונספג לאט. אולם, בשניהם כמות לא מבוטלת של פחמימות וגם קלוריות.   בנוסף יש הבדל בין מצה ומעט שוקולד למריחה - כמות מעטה של פחמימות לבין עוגת מצות עם הרבה שוקולד למריחה -  כמות גדולה של פחמימות ושומנים.   ברור אם כן שעוגת מצות ושוקולד למריחה  תוציא מהאיזון ולכן אינה מומלצת.   כמו תמיד, צריך לראות את כל התמונה שכוללת  גם את האכילה וגם את התוצאות שלה.   תוצאות שבאות לידי ביטוי בכמות הפחמימות במנה ואיכות פחמימות טובה.  לכן, התכוניים בחינם באתר שלי עוזרים. להבין כמה פחמימות אוכלים. איך לחשב את זה.   לגישה למתכונים בחינם יש ללחוץ כאן.   את המתכונים הכנתי ושיפרתי מניסיון של מעל 40 שנה עם סוכרת. לכם הם וללים לא רק תאוריות, אלא גם התנסות אישית. שיהיו טעימים לכל בני המשפחה. כמובן שהשתמשתי גם בהערות שלהם.   שבוע נעים, איריס

תגובות

איריס פלג
איריס פלג
מאמנת סוכרת, מאמנת אישית לבריאותrnאתר: <a href=\"http://www.IrisPeleg.comrn\" target=\"_blank\"&g...