מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
כמוניבלוגיםתקוה מתוקהאפונה ירוקה - חשוב לקרוא

18/08/15 13:48
1785 צפיות
אפונה ירוקה - חשוב לקרוא
בני הבית מאד אוהבים מרק אפונה. סופשבוע אחר בני הטבעוני חזר הביתב והחלטתי להכין מרק שהוא אוהב. תמיד הכנתי את המרק מאפונה יבשה  שנחשבת כבעלת איכות פחמימה טובה יותר. אבל לאחר שסיפרו לי שהמרק טעים יותר עם אפונה ירוקה, החלטתי לנסות.   בביקור השבועי בסופר, ניגשתי לבחור אפונה למרק, כשלפני שתי אפשרויות - אפונה קפואה בשקית, או בקופסת שימורים, מהסוג שאינו מכיל חמרים משמרים.   כדרכי, אני בודקת היטב  את הסימון התזונתי על האריזות,  כדי למצוא את המוצר שמכיל הכי פחות פחמימות וגם לודא שאינו מכיל חומרים משמרים.   בבדיקה שלי, גיליתי משהו שהדהים אותי. חזרתי ובדקתי שוב, וגם צילמתי  כדי לודא שלא טעיתי.   את תוצאות הבדיקה רשמתי בטבלה  והעליתי לדף מיוחד באתר שלי, כדי שאוכל לשתף אתכם בתגלית.   מלבד התוצאות המפתיעות לגבי אפונה, יש כאן גם מסקנות חשובות לא פחות, לגבי הצורך בבדיקת הסימון התזונתי של כל מוצר מזון באשר הוא.     להתראות ובתאבון   איריס

תגובות

איריס פלג
איריס פלג
מאמנת סוכרת, מאמנת אישית לבריאותrnאתר: <a href=\"http://www.IrisPeleg.comrn\" target=\"_blank\"&g...