מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
כמוניבלוגיםסוכרתיתחוקרים: מאכל שמקפיץ את הסוכר לאדם אחד לא ישפיע על אדם אחר

חוקרים: מאכל שמקפיץ את הסוכר לאדם אחד לא ישפיע על אדם אחר

20/11/15 10:53
1447 צפיות
מדענים ממכון ויצמן הצליחו לערער את התפיסה המקובלת על קשר הכרחי בין מזונות מסוימים לסוכרת והוכיחו כי דיאטה מותאמת אישית יעילה יותר מהמלצות אוניברסליות

הארץ - עידו אפרתי

 

תגובות

הנה מה שכתבו בחדשות מכון ויצמן: הבדלים בין אישיים גדולים בתגובות למזון.

ועוד, מחפשים מתנדבים סוכרתיים, להמשך המחקר על חקר התזונה האישית. ראו פרטים באתר המחקר.

 

מינרבה1
20/11/15 15:42

לא פעם ציינו שהחולה הוא הרופא הטוב ביותר של עצמו, רק אני יודעת מה מתאים לי, לא מעט עצות אנחנו מקבלים ויודעים שאינן טובות לנו. אפילו רופא ודיאטנית....יכולים להציע אבל לא להכתיב. בתיאוריה זה טוב, אבל במציאות זה שונה. כל אחד צריך להכיר את הגוף שלו, את תגובותיו, מה מועיל ומה מזיק. רופא ודיאטנית טועים לא אחת בנסותם לכפות.

מינרבה1
מינרבה1
היכן רשימת החברים ?