הוספת נושא
שלום ד"ר נעמי לוין,  אני בת 27 + ילד בן 3, אובחנה אצלי מחלת ה- IGA שנה לאחר הלידה, אך עפ"י ממצאי העבר נראה כי במהלך ההריון מחלת ה- IGA הייתה כבר קיימת. סיימתי את ההריון המשך...
מאת: שירן (כינוי)   |   03/12/12 בשעה 11:50 
שלום דר נעמי. אני מושתל מזה 4 חודשים.מאז ההשתלה הברזל יורד בהתמדה מ-40 עד הבדיקה הבוקר 11!!!.מצד שני הטרנספרין תקין בכל התקופה סביב 215!! ההמוגלובין גם יציב סביב 14!! האם יש קשר ללקיחת קומדהמשך...
מאת: asiko   |   02/12/12 בשעה 16:38 
שלום רב. לפני למעלה משנתיים גילו בביופסיה  את הדלקת הכרונית האמורה. אני לוקח באופן יומי  ,בבוקר,כדור בודד של חמישה מיליגרם להורדת חלבון ,שכיום הוא סביב  1 גרם ומטה.(בשיא היה המשך...
מאת: שמעון 6   |   27/11/12 בשעה 14:00 
שלום האם קריאטנין ברמה של 1.5 יכול לגרום לבצקות ברגליים
מאת: ראמי 80   |   24/11/12 בשעה 15:18 
אבי סובל מזה כתקופה בירידה בתפקודי הכליות. הוא מטופל בהמון תרופות . בחודשיים האחרונים ערך הקריאטנין עולה כל פעם לסביבות 3-3.5, בדר"כ הוא מתאשפז מחליפים לו תרופות והערכים יורדים. כרגע ערך הקריאטנין שלוהמשך...
מאת: luli2   |   22/11/12 בשעה 21:43 
בשנת 2004 אובחנתי כסוכרתי. כנראה שחלק מהתרופות שקבלתי החל מ-2004 גרמו לפגיעה בכליות. הרבה תרופות מאז הורדו מהשימוש שלי ע"י רופאה נפרולוגית שאני מבקר אצלה כול חצי שנה ונמצא במעקב שלה. התרופות האהמשך...
מאת: דוד (כינוי)   |   22/11/12 בשעה 17:15 
שלום בתי בת 17 ויש לה חלבון בשתן במצב משתנה. בשינה אין כמעט אך במהלך היום יש. נאמר לי שזה מצב תנוחתי ושחוץ ממעקב לא עושים כלום. בצו ראשון קבעו לה פרופיל של 64. בגלל זה. רציתי לשאול האם זה נהמשך...
מאת: אימוש   |   21/11/12 בשעה 11:30 
שלום רב, אבי בן 73 עבר מספר בדיקות. הוא סובל מלחץ דם גבוה, מטופל בכדורים בנושא, לא ממש מאוזן. עבר צינתור לפני כשנה וחצי. בבדיקות אולטרא סאונד נתגלה פוליפ 0.8 בכיס המרה, וציסטות בכליות. בבדיקות דם לפניהמשך...
מאת: 010   |   21/11/12 בשעה 09:42 
שלום אני מבקש לדעת את שם התרופה  ( שניתנת במקום הפרוגרף )  למושתלים  שבסכנה  לגידולים סרטניים . כאשר מושתל מקבל 2X2 מ"ג פרוגרף ביום , מהו הערך האהמשך...
מאת: Niso (כינוי)   |   19/11/12 בשעה 22:38 
שלום. האם ישנה פורמלת מולטיויטמין המיוחדת למטופלי דיאליזה? תודה! המשך...
מאת: רון26   |   19/11/12 בשעה 21:55 
בעיות של חוסר שליטה על שתן,כאבי גב ,ולאחרונה כאבים בצד ימין .(בן 42) . לא מצליח להבין מה עושים עם אבחון מטריד כזה- "בכליה הימנית הודגמו מס' ציסטות פרה- בוליות עם הרחבה משמעותית של מערכת מאספת כולל אגהמשך...
מאת: שביט   |   19/11/12 בשעה 16:04 
שלום,אמי עברה אתמול כריתה של הכליה. היא אובחנה לפני14 שנים כחולת סרטין הכליות ,כשבהדרגה הסירו חלקים מהכליות עד אתמול שהיסרו את כל הכליות. שאלתי היא מתי היא תתחיל את הטיפול הדיאליזה הראשון? היא עברה אתהמשך...
מאת: maayan2   |   15/11/12 בשעה 13:50 

מאת: ראובן4   |   14/11/12 בשעה 06:31 
היי אני בת 61 בבדיקת שתן איסוף 24 שעות התקבלה התוצאה: PHOSPHORUS- U 24h 720 mg/24hr -(ערכי מינימום ומקסימום הם 400-1300) CALCIUM- URINE 24h 535 mg/24hr (ערכי מינימום ומקסימום הם- 100-25המשך...
מאת: איריס (כינוי)   |   13/11/12 בשעה 19:38 

מאת: ניצה קירש   |   12/11/12 בשעה 19:37 
רוצה להתחבר לאנשים כמוך? הרשם עכשיו בחינם

אין צורך להזדהות (מומלץ לבחור כינוי)

כתובת הדוא"ל לא תוצג באתר

מין
גבר
אישה
קראתי והסכמתי עם תנאי השימוש
הרשם חינם
מנהלי קהילת כליות
מנהל תחום כליות
פרופ' אליעזר הולצמן
פרופ' אליעזר הולצמן
מנהל קהילת כליות
ד"ר נעמי לוין יינה
ד"ר נעמי לוין יינה
בוגרת ביה"ס לרפואה בירושלים. מומחית ברפואה פנימית ונפרולוגיה. רופאה בכירה במכון לנפרולוגיה ויתר לחץ דם במרכז רפואי שיבא, תל השומר
מובילי קהילה
מחוברת פז מושקוביץ
מחוברת פז מושקוביץ
היי,שמי פז, מובילת קהילת כליות באתר כמוני, כל שאלה שתירצו לשאול אותי אני כאן עבורכם, דילמה קונפליקט ואף הצלחה בחייכם ובעולם הכליות כמובן.אני מחוברת לדיאליזה מזה 26 וחצי שנים, אחרי שלוש השתלות כליה שנכשלו. דרך סיפורי האישי רב התהפוכות, אני מציעה לכם כלים שיאפשרו לכל אחד להתחבר לחיים שלו, בדרך להתגברות על מכשולים ומעצורים בתחום האישי ובתחום הקריירה והעסקים, ובוודאי שבתחום התמודדותכם עם עולם הכליות.אני בעיסוקי מעבירה את ההרצאה מחוברת, מפגש מעורר השראה, הנותן כלים מעולם האימון (קואוצ'ינג). באמצעות המפגש יוכל כל אחד לגבש זוית ראייה חדשה על חייו ולאתר מגבלות וסיטואציות שליליות, למצוא פתרונות ולמנף קושי להצלחה.תאטרון הבימה, ת"א וברחבי הארץ.ושוב, כל שאלה שתירצו לשאול אותי אני כאן עבורכם, דילמה קונפליקט ואףהצלחה בחייכם.יש לי ולבעלי 11 ילדים מעולם בעה"ח, אסור לי ללדת ילדים, והילדים שלנו הם 8 חתולים ו 3 כלבים, המעניקים לנו ואנו להם אהבה ללא תנאי. מומלץ בחום גם לבריאות שלנו הנפשית והפיסית :)רק בריאות פז
תגיות:
מצא חברים כמוני
"
0 100
הכל
גבר
אישה
בלוגים בקהילה
עוד בלוגים >
טיפים
עוד טיפים >
על הקהילה

 קהילת כליות הינה קהילה ייעודית לחולים וליקיריהם, המתמודדים עם קשיי החיים עם בעיות כליה - מאבנים בכליות ועד לזקוקים להשתלת כליה ולמתאוששים מהשתלה. כאן תוכלו להתייעץ ולקבל תמיכה מחברים כמוכם המתמודדים עם הקשיים הכרוכים במחלות הכליה, וכמו כן תוכלו להתתייעץ עם מיטב המומחים בתחום

קהילות
קהילת אוסטיאופורוזיס
קהילת אירוע מוחי
קהילת דיכאון וחרדה
קהילת הפרעות אכילה
קהילת הפרעות קשב וריכוז
קהילת השמנה
קהילת נפגעי חוט שדרה
קהילת טראומה מטרור
קהילת טרשת נפוצה
קהילת כאב כרוני
קהילת כליות
קהילת לחץ דם
קהילת מחלות לב
קהילת נשימה
קהילת סוכרת
קהילת סרטן
קהילת קרוהן וקוליטיס
תסמונת השלפוחית הרגיזה
פורום פסוריאזיס
קהילת סרטן השד
פורום מפרקים
פורום גמילה מעישון
קהילת סיוגרן (sjogren)
נושאים נפוצים
אנורקסיה
בולימיה
דיכאון
דיכאון אחרי לידה
התקף לב
השמנת ילדים
חוט השדרה
חרדה
אי ספיקת לב
לחץ דם
כאבי גב
מדד BMI
מיגרנות
עמוד השדרה
פצעי לחץ
צרבת
קוליטיס
קרוהן
שבץ מוחי
תסמונת פוסט טראומטית
תסמונת נפרוטית
בדיקות נפוצות
בדיקת MRI
בדיקת אורודינמיקה
בדיקת שתן
בדיקת תפקודי כליות (GFR)
ביופסיה כליות
הולטר לחץ דם
מבחן טובה (TOVA)
מדידת לחץ דם
סוכר בדם
ספירת דם
צפיפות עצם
מחשבון גדילה
אבחון הפרעות קשב וריכוז
אבחון סוכרת
תרופות, ניתוחים
וטיפולים רפואיים
אספירין
דיאטת DASH
דיאליזה
טיפול בהפרעת אכילה
כימותרפיה
ניתוח בריאטרי
סל התרופות
צנתור
קנביס רפואי
רדיותרפיה
ריטלין
תרופות הרזיה
תרופות להורדת לחץ דם
תרופות לטרשת נפוצה
תרופות נגד דכאון
מדריכי בריאות
סרטן השחלות
מחלות לב
בעיות נשימה
תסמונת סיוגרן
אבנים בכליות
אוסטיאופורוזיס
אירוע מוחי
גמילה מעישון
דלקת פרקים
הפרעות אכילה
הפרעות קשב וריכוז
השמנת יתר
התקפי חרדה
וולוודיניה
טרשת נפוצה
סוכרת
סרטן השד
פסוריאזיס
קרוהן וקוליטיס
שלפוחית רגיזה
"כמוני" מכון גרטנר, בית החולים תל השומר, רמת גן
המידע והתכנים באתר "כמוני" נועדו להרחיב את הדעת ולשמש כמידע כללי בלבד. תכנים אלו אינם מהווים חוות דעת או עצה מקצועית, או תחליף להיוועצות ישירה עם איש מקצוע מתאים באשר לטיפול הנדרש
© created by thesociale 
זוכה פרס webi לאתר המצטיין לשנת 2014