מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

מנהלי קהילה

פרופ'-איתן-אוריאל
פרופ'-איתן-אוריאל
מומחה בנוירולוגיה, בעל תואר שני במחלות כלי דם של המוח. מנהל המחלקה הנוירולוגית מרכז רפואי בלינסון. מזכיר האיגוד הנוירולוגי בישראל.
ד
ד"ר אסף טולקובסקי
נוירולוג מתמחה בבי"ח בלינסון

מובילי קהילה

טל-פדרמן
טל-פדרמן
את המסע הנוירולוגי עברתי כשחטפתי שבץ מוחי בגיל 28, לאחר מכן הוכשרתי כמאמנת רפואית וכיום "עמיתה מומחית" בפרויקט שיקום אישי, בקופ"ח מכבי. יחד עם צוותי עו"ס אני בונה תוכניות שיקום ומלווה חולים מרגע המשבר ועד החזרה לקהילה. בנוסף אני גולשת,חובשת באיחוד והצלחה. ומרצה באוניברסיטת ת"א. יש לי קליניקה פרטית ואני מומחית בניהול משברים רפואיים. ספרים נוספים שכתבתי: הכל בראש- אוטוביוגרפי,המספר את מסע השיקום. את לא נראת נכה- ספר שירים ותובנות. המדריך למשתבץ הצעיר- ספרהומוריסטי עם כלים פרקטיים לתהליכי שיקום. למידע נוסף:  www.hakol-barosh.com  
איציק-ניסני
איציק-ניסני
הגמול לאדם על עבודתו אינו מה שהוא קיבל בעבורה אלא ההזדמנות להגשים חזונו .
כמוניאירוע מוחי יעילות טיפול באירוע מוחי באמצעות תא לחץ

יעילות טיפול באירוע מוחי באמצעות תא לחץ

05/11/12 9:59
4 תגובות

תגובות

אפרת_זיו
05/11/12 13:20

אתה שואל מה היעילות?

פרופ--איתן-אוריאל
מומחה כמוני
מומחה בנוירולוגיה, בעל תואר שני במחלות כלי דם של המוח. מנהל המחלקה הנוירולוגית מרכז רפואי בלינסון. מזכיר האיגוד הנוירולוגי בישראל.
05/11/12 13:48

אין בשלב זה עדות מדעית ברורה ליעילות הטיפול והוא איננו מקובל כיום כחלק מהטיפול הרוטיני. קיימים מספר מחקרים כיום הבודקים את יעילות ובטיחותו.

חיים.ר
05/11/12 21:42

טיפול בנפגעי ראש כתוצאה מחבלה או אירוע מוחי

כתוצאה מפגיעה בראש, תיתכן פגיעה בחמצון של אזורים במוח. מחקרים שבוצעו במכון ההיפרברי של בית החולים "אסף הרופא", הוכיחו את יעילות הטיפול בתא לחץ, לשם שיפור הזרימה של החמצן לאזורים הפגועים.
הטיפול אינו מוכר בסל השירותים וניתן באופן פרטי. היתרון היחודי של הטיפול, הוא ביכולתו להחזיר תפקודים שנפגעו, כמו: שיפור בזיכרון ושיפור מוטורי.
לצד תהליך השיקום המקובל בקרב נפגעי ראש כתוצאה מחבלה או אירוע מוחי, משולב תהליך הטיפול ההיפרברי - לפחות עד חודש לאחר הפגיעה.
לפני ולאחר הטיפול, מתבצעים מיפוי ראש, בדיקה קוגניטיבית ובדיקה נוירולוגית. כדי לבחון את הצלחת הטיפול, נערכת השוואה בין הבדיקות לפני ולאחר הטיפול.
אם לא חל שיפור, מתבצעות בדיקות, ולאחר שלושה חודשים של הפסקה ייתכן טיפול נוסף.
הטיפול מורכב מ - 60 טיפולים יומיומיים, בני שעתיים כל אחד, חמישה ימים בשבוע.

אם יש  מחקר אמיתי המוכיח  שטיפול זה לא גרם לנזק בטווח קצר או ארוך והועיל לנפגע אירוע מוחי ולא נפגע צלילה!!!!!

הרי מחקר זה אין לו מה להסתיר אלא להיפך.אז אנה שתף אותנו במחקר ונמצא סוף סוף את האמת מאחורי הסיפור הזה .