מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

מנהלי קהילה

ד
ד"ר איתי גור אריה
מנהל היחידה לשיכוך כאב בשיבא, תל השומר. ד"ר גור-אריה כותב הספר "כאב, מאבחנה ועד הקלה"
עידית רונן
עידית רונן
אחות מומחית לטיפול בכאב, יו"ר יוצאת של פורום הסיעוד לטיפול בכאב. עבדתי שנים רבות במרכז שניידר לרפואת ילדים בריכוז ותיאום הטיפול הכאב כמו כן, ריכזתי את תחום בטיחות המטופל וניהול סיכונים וכיהנתי כאחות הועדה לילד בסיכון.
ד
ד"ר גור רות
אני מומחית בנוירוכירורגיה וברפואת כאב ומשמשת כרופאת כאב בכירה במרפאת הכאב בשיבא. אני מתמחה בעיקר בכאבים שמקורם במערכת העצבים המרכזית: כאבי ראש, כאבי פנים כאבים הנובעים מבעיות נוריולוגיות, כאבים שמקורם בעמוד השדרה לכל אורכו, הרפס, ועוד. אני מתמחה בעיקר בפעולות פולשניות לטיפול בכאב, אולם אמונה גם על הטיפול התרופתי.
אלה סטולר
אלה סטולר
פיזיותרפיסטית, BPT,MPT. מתמחה בשיקום אורטופדי, כאב כרוני ותסמונות כאב לרבות CRPS. בעלת 10 שנות ניסיון בניהול מחלקת אשפוז יום שיקומי בבית החולים "רעות". מאמינה בשיקום פונקציונאלי, תוך הסתכלות הוליסטית על האדם כמכלול. דוגלת בעבודה שיקומית רב מקצועית, לצורך קידום מטרות תפקודיות של המטופלים. בוגרת קורסים כגון: דיקור מערבי (DRY NEEDLING), נוירודינאמיקה קלינית, טכניקות מיופציאליות, הנחיית קבוצות ועוד.
ד
ד"ר גלעד וסרמן
מומחה לרפואת הפה, בוגר האוניברסיטה העברית בירושלים והדסה משנת 2012 ותוכנית ההתמחות ברפואת הפה באותו מוסד משנת 2018. במהלך לימודיו השלים גם תואר מוסמך מחקרי (MSc) במדעי הרפואה בבית הספר לרפואה של האוניברסיטה העברית בירושלים והדסה. אחראי המרפאה לכאבי פנים, לסתות, ומפרקי הלסת במרכז הרפואי תל-אביב (איכילוב), ובמרפאה פרטית. מאמין ומקיים גישה מולטידיסיפלינרית בטיפול.
ד
ד"ר גיא אלאור
אני מומחה בנוירוכירורגיה, עוסק וברפואת כאב במרפאת הכאב בשיבא. אני מטפל בכל סוגי הכאב, מעבר לטיפול תרופתי יש לי עניין מיוחד בטיפול פולשני לכאב במערכת העצבים המרכזית והפריפרית: עצבי הפנים, עמוד שידרה, קיצוב עצבי מרכזי ופריפרי ושחרור כירורגי של עצבים.
ד
ד"ר נטלי שליט
אני רופאה מומחית ברפואה פנימית וברפואה לשיכוך כאב. רופאה בכירה במכון לרפואת שיכוך כאב בתל השומר ועומדת בראש המרפאה לשיכוך כאב בגיל השלישי. עוסקת בעיקר בשיכוך כאב בגיל המבוגר הנובע ממחלות כרוניות מורכבות, כמו נוירופתיה משנית לסוכרת או כאב נלווה לאוסתאופורוזיס ושברים. אני מאמינה במבט רב מערכתי על המטופל המבוגר, תוך התחשבות במכלול מחלות הרקע והטיפול התרופתי המורכב אותו הוא נוטל.

מובילי קהילה

לימור חורש
לימור חורש
היי חברים :) שמי לימור, לוקה בכאב כרוני מתחילת שנת 2011 עקב תאונה. כיום, לצד הכאבים והמחלה, כל מטרתי היא לאפשר למטופלים, למשפחותיהם ולאנשי מקצוע לבנות סביבת חיים בריאה המבוססת על הבנה, אמפתיה והתחשבות הדדית. בכוונתי לתת הכוונה לרכישת כלים, לתת מקום לדבר על מה שאסור, על מה שמותר ולא נעים, ולתת לכם הזדמנות להכיר ולפגוש זה את זה.
כמוניכאבמכירים את זה שאין לכם כח ללכת לרופא כי אתם מפחדים שזה לא יוביל לכלום גם הפעם?

מכירים את זה שאין לכם כח ללכת לרופא כי אתם מפחדים שזה לא יוביל לכלום גם הפעם?

09/09/13 23:02
4 תגובות

איך יוצאים מזה?
אני במצב של כאב ולא מוצאת כוחות נפש לבקש עזרה כדי שלא ישיבו פני ריקם או יציעו פתרון לא יעיל.


תגובות

ד--ר-גור-רות
מומחה כמוני
אני מומחית בנוירוכירורגיה וברפואת כאב ומשמשת כרופאת כאב בכירה במרפאת הכאב בשיבא. אני מתמחה בעיקר בכאבים שמקורם במערכת העצבים המרכזית: כאבי ראש, כאבי פנים כאבים הנובעים מבעיות נוריולוגיות, כאבים שמקורם בעמוד השדרה לכל אורכו, הרפס, ועוד. אני מתמחה בעיקר בפעולות פולשניות לטיפול בכאב, אולם אמונה גם על הטיפול התרופתי.
10/09/13 0:04

שלום מאמינה, 

אני רוצה להקביל לך את המצב הזה לסיטואציה אחרת לחלוטין: 

תארי לעצמך נערה צעירה ומאוהבת, שזה עתה החבר שלה הפסיק את מערכת היחסים ביניהם. אם נרצה לסבך קצת את המצב - זו מערכת היחסים השלישית שלה שמסתיימת ביוזמת הצד השני בשנה האחרונה. היא מסתובבת עם הראש באדמה. אין לה אמון יותר בשום בחור. 

 

מה היית מייעצת לה? לוותר על הרעיון אי פעם למצוא בחור שיאהב אותה? האם זה נראה לך הגיוני לומר לה משהו כזה? 

 

ואם לא, מדוע בעצם? כיוון שכולנו יודעים  - איך אומרות את זה הסבתות? ש"לכל סיר יש מכסה". יש כאילה שמוצאים במבט ראשון ויש כאילה שמחליפים בני זוג כמו גרביים עד שמוצאים את האחת/האחד. מי שמתייאש - מוצא את עצמו לבד. אין בכך שום הגיון נכון? אנו יודעים שאין בה שום פסול - היא פשוט התאהבה באנשים הלא נכונים עבורה וצריכה להמשיך לחפש. נכון? 

 

כך גם את. חווית כשלונות - אבל תמיד ישנה תקווה שהפתרון ממתין מעבר לפינה. המשיכי לחפש. מצאי את המכסה!

יגעת ומצאת - תאמין!

שתהיה לך שנה מאושרת בריא הומאחלת לך מקרב הלב למצוא פתרון!

 

ד"ר גור. 

varduku
10/09/13 20:03

מאמינה שלום, מצטרפת לדבריה של ד"ר גור. היא כתבה זאת בצורה הכי קולעת לדעתי. יחד עם זאת, אסור לך להתייאש, מותר לך לנוח קצת אבל אסור לך להתייאש. רק את יכולה לעזור לעצמך. כן, גם אם זה כרוך בריצות וטיזוזים. ראיתי עשרות רופאים, עברתי כל כך הרבה דברים, כל כך הרבה מבחנים ... ואני עדיין נלחמת. עדיין מחפשת את העזרה לקבל טיפולים שיקומיים ועזרה בהקלת הכאבים. יקירתי, אסור לך להתייאש!!! המשיכי למצוא מזור לכאבייך. אל תתייאשי. שולחת חיזוקים.

מאמינה1
10/09/13 22:12

תודה מקסימות. מזל שיש את האתר הזה.

אפרת_זיו
10/09/13 22:25

מאמינה1 הי

אני מאד מזדהה איתך.

היו לי תקופות שפשוט לא היה לי יותר כוח לראות רופאים, לעשות בדיקות וכו

עייפתי, כאבתי, מאסתי.

יחד עם זאת חשוב לא להזניח, להאמין, לקוות ולהמשיך לחפש.

לגיטימי לעשות הפסקה או לבקש עזרה ולגייס תמיכה

מישהו שיבוא איתך לבדיקות

משהו שיעניין אותך במהלכן וכדומה.

 

(ולחלום על ד"ר האוס שיופיע ויעשה סדר בעניינים אחת ולתמיד ויקלע כמובן בדיוק לבעיה ופתרונה..)