מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

מנהלי קהילה

ד
ד"ר איתי גור אריה
מנהל היחידה לשיכוך כאב בשיבא, תל השומר. ד"ר גור-אריה כותב הספר "כאב, מאבחנה ועד הקלה"
עידית רונן
עידית רונן
אחות מומחית לטיפול בכאב, יו"ר יוצאת של פורום הסיעוד לטיפול בכאב. עבדתי שנים רבות במרכז שניידר לרפואת ילדים בריכוז ותיאום הטיפול הכאב כמו כן, ריכזתי את תחום בטיחות המטופל וניהול סיכונים וכיהנתי כאחות הועדה לילד בסיכון.
ד
ד"ר גור רות
אני מומחית בנוירוכירורגיה וברפואת כאב ומשמשת כרופאת כאב בכירה במרפאת הכאב בשיבא. אני מתמחה בעיקר בכאבים שמקורם במערכת העצבים המרכזית: כאבי ראש, כאבי פנים כאבים הנובעים מבעיות נוריולוגיות, כאבים שמקורם בעמוד השדרה לכל אורכו, הרפס, ועוד. אני מתמחה בעיקר בפעולות פולשניות לטיפול בכאב, אולם אמונה גם על הטיפול התרופתי.
אלה סטולר
אלה סטולר
פיזיותרפיסטית, BPT,MPT. מתמחה בשיקום אורטופדי, כאב כרוני ותסמונות כאב לרבות CRPS. בעלת 10 שנות ניסיון בניהול מחלקת אשפוז יום שיקומי בבית החולים "רעות". מאמינה בשיקום פונקציונאלי, תוך הסתכלות הוליסטית על האדם כמכלול. דוגלת בעבודה שיקומית רב מקצועית, לצורך קידום מטרות תפקודיות של המטופלים. בוגרת קורסים כגון: דיקור מערבי (DRY NEEDLING), נוירודינאמיקה קלינית, טכניקות מיופציאליות, הנחיית קבוצות ועוד.
ד
ד"ר גלעד וסרמן
מומחה לרפואת הפה, בוגר האוניברסיטה העברית בירושלים והדסה משנת 2012 ותוכנית ההתמחות ברפואת הפה באותו מוסד משנת 2018. במהלך לימודיו השלים גם תואר מוסמך מחקרי (MSc) במדעי הרפואה בבית הספר לרפואה של האוניברסיטה העברית בירושלים והדסה. אחראי המרפאה לכאבי פנים, לסתות, ומפרקי הלסת במרכז הרפואי תל-אביב (איכילוב), ובמרפאה פרטית. מאמין ומקיים גישה מולטידיסיפלינרית בטיפול.
ד
ד"ר גיא אלאור
אני מומחה בנוירוכירורגיה, עוסק וברפואת כאב במרפאת הכאב בשיבא. אני מטפל בכל סוגי הכאב, מעבר לטיפול תרופתי יש לי עניין מיוחד בטיפול פולשני לכאב במערכת העצבים המרכזית והפריפרית: עצבי הפנים, עמוד שידרה, קיצוב עצבי מרכזי ופריפרי ושחרור כירורגי של עצבים.
ד
ד"ר נטלי שליט
אני רופאה מומחית ברפואה פנימית וברפואה לשיכוך כאב. רופאה בכירה במכון לרפואת שיכוך כאב בתל השומר ועומדת בראש המרפאה לשיכוך כאב בגיל השלישי. עוסקת בעיקר בשיכוך כאב בגיל המבוגר הנובע ממחלות כרוניות מורכבות, כמו נוירופתיה משנית לסוכרת או כאב נלווה לאוסתאופורוזיס ושברים. אני מאמינה במבט רב מערכתי על המטופל המבוגר, תוך התחשבות במכלול מחלות הרקע והטיפול התרופתי המורכב אותו הוא נוטל.

מובילי קהילה

לימור חורש
לימור חורש
היי חברים :) שמי לימור, לוקה בכאב כרוני מתחילת שנת 2011 עקב תאונה. כיום, לצד הכאבים והמחלה, כל מטרתי היא לאפשר למטופלים, למשפחותיהם ולאנשי מקצוע לבנות סביבת חיים בריאה המבוססת על הבנה, אמפתיה והתחשבות הדדית. בכוונתי לתת הכוונה לרכישת כלים, לתת מקום לדבר על מה שאסור, על מה שמותר ולא נעים, ולתת לכם הזדמנות להכיר ולפגוש זה את זה.
כמוניכאבלפני הופעת הכאבים, הכאבים, הניסיונות למציאת הסיבות - האבחנות, הטיפולים, והאירוע הרפואי, מרגיל לכרוני, והמשך הכאבים.

לפני הופעת הכאבים, הכאבים, הניסיונות למציאת הסיבות - האבחנות, הטיפולים, והאירוע הרפואי, מרגיל לכרוני, והמשך הכאבים.

10/03/14 15:06
2 תגובות

הסדר על פי מה שהיה אצלי, האירוע הרפואי, שבץ מוחי דימומי, ניתוח, ואשפוזים, המסקנה שלי, אם ניתן ללמוד מזה ולקחים, בצניעות אומר, שקשה מאוד, לסובל מכאבים, לצפות שיבוא אירוע מוחי, כשהתהליך ארוך, להתייעץ אצל מומחים, בדיקות, וטיפולים, השגרה, הביאה אותי להמשך השגרה, וזו הסכנה, לך תסביר זאת לחולים בלחץ דם או מעט השמנה, ועוד, המומחים הרפואיים, יעשו טוב, אם יראו למתייעצים, ואם אפשר בעיין, דוגמאות של האירועים הרפואיים שעשויים לבוא, אם המתייעצים לא ימשיכו בשגרה, יטפלו בלחץ דם, קרי יגרמו שלחץ הדם יפחת ויהיה נורמלי, וגם לגבי השמנה, ותופעות אחרות, להביא לתוצאות, אחרת זה ממש מאוחר, והתוצאות, כמעט בלתי הפיכות,


תגובות

ד--ר-גור-רות
מומחה כמוני
אני מומחית בנוירוכירורגיה וברפואת כאב ומשמשת כרופאת כאב בכירה במרפאת הכאב בשיבא. אני מתמחה בעיקר בכאבים שמקורם במערכת העצבים המרכזית: כאבי ראש, כאבי פנים כאבים הנובעים מבעיות נוריולוגיות, כאבים שמקורם בעמוד השדרה לכל אורכו, הרפס, ועוד. אני מתמחה בעיקר בפעולות פולשניות לטיפול בכאב, אולם אמונה גם על הטיפול התרופתי.
12/03/14 21:34

אבי שלום, 

ברוך הבא, ותודה רבה על העצות. 

האמת היא שיש מידע רב מאד ברשת, למעשה בריאות ואוכל הם הנושאים הכי מתוקשרים בתקשורת  - ולכן רוב האנשים נחשפים למידע. רוב הרופאים מתקשרים כמיטב יכולתם אולם יש עניין שרוב הרופאים סומכים על המטופלים שיעשו כל מה שאומרים להם ויגיעו לביקורות, ולא תמיד הם מסוגלים לעקוב אחרי האנשים ולוודא את זה, וכן לא תמיד יש להם זמן להקדיש למטופלים - בעיקר בעונות בהן התחלואה גבוהה למשל בחורף. 

מעבר לכך אני חושבת שיש גם אחריות של המטופל לברר מהי מחלתו ולדאוג בעצמו לבריאותו - כפי שכתבתי כאן בפוסט אחר זו בכלל מדיניות נכונה בכלך תחום לקחת את ההגה בידיים שלך ולעולם לא לסמוך על אף אחד אחר לעשות את העבודה עבורך. זה נכון לגבי תחזוקת הרכב, זה נכון לגבי תחזוקת הבית הכלכלית וזה נכון לגבי תחזוקת הגוף. סה"כ הכללים לאורח חיים בריא ידועים לכולם, והאמצעים קיימים. 

ד"ר גור. 

אבי-ויזמן
13/03/14 11:18

מסכים איתך, לא יזיק להעיר את אלה שנמצאים בסיכון, שלא יכנסו לשאננות,, זה כמו יחידה צבאית, מאומנת היטב, ויודעת כמעט הכול, ובכול זאת המפקד מזהיר אותם שוב ושוב, המפקד שם כמו הרופא המומחה כאן.