מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

מנהלי קהילה

ד
ד"ר איתי גור אריה
מנהל היחידה לשיכוך כאב בשיבא, תל השומר. ד"ר גור-אריה כותב הספר "כאב, מאבחנה ועד הקלה"
עידית רונן
עידית רונן
אחות מומחית לטיפול בכאב, יו"ר יוצאת של פורום הסיעוד לטיפול בכאב. עבדתי שנים רבות במרכז שניידר לרפואת ילדים בריכוז ותיאום הטיפול הכאב כמו כן, ריכזתי את תחום בטיחות המטופל וניהול סיכונים וכיהנתי כאחות הועדה לילד בסיכון.
ד
ד"ר גור רות
אני מומחית בנוירוכירורגיה וברפואת כאב ומשמשת כרופאת כאב בכירה במרפאת הכאב בשיבא. אני מתמחה בעיקר בכאבים שמקורם במערכת העצבים המרכזית: כאבי ראש, כאבי פנים כאבים הנובעים מבעיות נוריולוגיות, כאבים שמקורם בעמוד השדרה לכל אורכו, הרפס, ועוד. אני מתמחה בעיקר בפעולות פולשניות לטיפול בכאב, אולם אמונה גם על הטיפול התרופתי.
אלה סטולר
אלה סטולר
פיזיותרפיסטית, BPT,MPT. מתמחה בשיקום אורטופדי, כאב כרוני ותסמונות כאב לרבות CRPS. בעלת 10 שנות ניסיון בניהול מחלקת אשפוז יום שיקומי בבית החולים "רעות". מאמינה בשיקום פונקציונאלי, תוך הסתכלות הוליסטית על האדם כמכלול. דוגלת בעבודה שיקומית רב מקצועית, לצורך קידום מטרות תפקודיות של המטופלים. בוגרת קורסים כגון: דיקור מערבי (DRY NEEDLING), נוירודינאמיקה קלינית, טכניקות מיופציאליות, הנחיית קבוצות ועוד.
ד
ד"ר גלעד וסרמן
מומחה לרפואת הפה, בוגר האוניברסיטה העברית בירושלים והדסה משנת 2012 ותוכנית ההתמחות ברפואת הפה באותו מוסד משנת 2018. במהלך לימודיו השלים גם תואר מוסמך מחקרי (MSc) במדעי הרפואה בבית הספר לרפואה של האוניברסיטה העברית בירושלים והדסה. אחראי המרפאה לכאבי פנים, לסתות, ומפרקי הלסת במרכז הרפואי תל-אביב (איכילוב), ובמרפאה פרטית. מאמין ומקיים גישה מולטידיסיפלינרית בטיפול.
ד
ד"ר גיא אלאור
אני מומחה בנוירוכירורגיה, עוסק וברפואת כאב במרפאת הכאב בשיבא. אני מטפל בכל סוגי הכאב, מעבר לטיפול תרופתי יש לי עניין מיוחד בטיפול פולשני לכאב במערכת העצבים המרכזית והפריפרית: עצבי הפנים, עמוד שידרה, קיצוב עצבי מרכזי ופריפרי ושחרור כירורגי של עצבים.
ד
ד"ר נטלי שליט
אני רופאה מומחית ברפואה פנימית וברפואה לשיכוך כאב. רופאה בכירה במכון לרפואת שיכוך כאב בתל השומר ועומדת בראש המרפאה לשיכוך כאב בגיל השלישי. עוסקת בעיקר בשיכוך כאב בגיל המבוגר הנובע ממחלות כרוניות מורכבות, כמו נוירופתיה משנית לסוכרת או כאב נלווה לאוסתאופורוזיס ושברים. אני מאמינה במבט רב מערכתי על המטופל המבוגר, תוך התחשבות במכלול מחלות הרקע והטיפול התרופתי המורכב אותו הוא נוטל.

מובילי קהילה

לימור חורש
לימור חורש
היי חברים :) שמי לימור, לוקה בכאב כרוני מתחילת שנת 2011 עקב תאונה. כיום, לצד הכאבים והמחלה, כל מטרתי היא לאפשר למטופלים, למשפחותיהם ולאנשי מקצוע לבנות סביבת חיים בריאה המבוססת על הבנה, אמפתיה והתחשבות הדדית. בכוונתי לתת הכוונה לרכישת כלים, לתת מקום לדבר על מה שאסור, על מה שמותר ולא נעים, ולתת לכם הזדמנות להכיר ולפגוש זה את זה.
כמוניכאבתאונת דרכים

תאונת דרכים

27/02/16 0:48
19 תגובות

שלום, הייתי רוצה לשתף אתכם בסיפור שלי כי אני כבר כל כך מיואשת ומתוסכלת, אני חייבת לפרוק וזקוקה לעצות. (מקווה שאני כותבת במקום הנכון אני לא מתמצאת עדיין באתר).
אני בת 25 עוד מעט, לפני שנה וקצת עברתי אונת דרכים כהולכת רגל כשאוטו נכנס בי במעבר חצייה. הוא פגע בי בעוצמה והעיף אותי. לא זוכרת כלום מהפגיעה רק שלא הצלחתי לעמוד כי הרגליים שלי הפכו לג׳לי ובחיים לא הרגשצי כזה כאב. בשבריר שנייה הוא שינה לי את החיים. כשנלקחתי לבית החולים נבדקתי ברשלנות רק מכיוון שנראתי ״בסדר״, מתהלכת ונושמת. נשלחתי לצילומי רנטגן רבים ונאמר שאין שברים. ״רק״ המטומות גדולות ומכות יבשות. שוחררתי באותו הלילה עם משככי כאבים. כעבור מס׳ ימים זה התחיל, מסע הייסורים. הרגשתי כאב עצום בגב ששיתק את נשמתי. מאותו יום לא עבר יום בלי הכאב הזה בגב, כן בעוצמות שונות אבל תמיד שם. מאותו יום לא הצלחתי לשבת בלי כאב, לשכב על הגב, להשען על הישבן, לשבת לא זקופה,
כואב לי לקפל את הברכיים כי הייתה פגיעה ישירה בהם. ברך שמאל ורגל שמאל כואבות כל הזמן בהליכה, בשכיבה עם עקצוצים ונימול בכף רגל שמאל. אחרי חודשיים מהתאונה עברתי סיטי שהראה בקע דיסק דיפוזי עם לחץ על l4-l5, l5-s1, עברתי mri שנמצא תקין, עברתי emg פעמיים כשהאחד הראה רדיקולופטיה והשני נמצא תקין. עברתי פיזיותרפיה מקופת חולים, דיקור יבש 13 טיפולים, הידרותרפיה, פיזיותרפיה עם פיזיותרפיסט פרטי וכלום. ניסיתי ארקוקסיה וקספו. היה לי רע בגללם ותמיד הפסקתי. שתיתי מלא נורופנים ורוקסטים ועד היום אני שותה רק טרמדקס טיפות כדי שאוכל לשחק עם המינונים לפי הרמות כאב. הייתי קצת תקופה של הקלה קלה שטיפה הרגשתי יותר טוב וחשבתי שאני לקראת שיפור אבל בחודש האחרון חוויתי החמרה נוראית יש לי כבר כאב נוראי גם במפרק הירך שמאל, באגן, בצוואר, בשכמות בגלל הישיבה הלקויה שלי. כואב לי הירך הפנימי מאחור
עקצוצים ונימול בשכיבה בשתי הרגליים, וחוסר תחושה ברגל שמאל. הומלץ לי על מיפוי עצמות בשלב זה כדי לראות אם התפספס סדק או שבר ועל זריקה אפידורלית. אני לא חושבת שיש טעם כבר למיפוי הזה ולא רוצה לחשוף את עצמי לעוד קרינה כי כבר עברתי שני מיפויים מסוג אחר בחיים שלי, ומלא צילומים וסיטי. ומהזריקה אני בכלל פוחדת מאוד. אני כל כך מיואשת ומתוסכלת. נשלחתי לראומטולוג ולנוירולוג אין לי מושג למה. אני כבר שנה חיה עם כאב כרוני שמחמיר ואני לא יודעת מה לעשות כדי להקל. על ניתוח אף אחד לא מדבר כי לא מוצאים סיבה לכזה כאב. אשמח מאוד להמלצות ולעצות. תודה.


תגובות

AM1950
27/02/16 10:17

התרשמתי מהפוסט שלך. אישתי מאמנת רפואית והכלים שהיא מלמדת מאד עוזרים במשא הקשה שנדמה לי אשת עוברת.

לינה15
27/02/16 23:39

תוכל לפרט לי מהי מאמנת רפואית?

ד--ר-גור-רות
מומחה כמוני
אני מומחית בנוירוכירורגיה וברפואת כאב ומשמשת כרופאת כאב בכירה במרפאת הכאב בשיבא. אני מתמחה בעיקר בכאבים שמקורם במערכת העצבים המרכזית: כאבי ראש, כאבי פנים כאבים הנובעים מבעיות נוריולוגיות, כאבים שמקורם בעמוד השדרה לכל אורכו, הרפס, ועוד. אני מתמחה בעיקר בפעולות פולשניות לטיפול בכאב, אולם אמונה גם על הטיפול התרופתי.
27/02/16 14:07

שלום רב, 
האם נבדקת ע"י ראומטולוג? לעיתים אחרי טראומה כזו מתפתחת פיברומיאלגיה - ואם זו הבעיה- אז אין שום טעם בביצוע מיפוי והזרקה אפידורלית. אם זו לא הבעיה - אז אני ממליצה לגשת למרפאת כאב ולא לפסול זריקה אפדירולית. 
ד"ר גור. 
 

לינה15
27/02/16 23:40

עדיין לא נבדקתי אני מחפשת תורים אז את מציעה קודם להגיע לראומטולוג ואח״כ לעשות מיפוי?

מירי17
27/02/16 23:32

האם שקלת ללכת לאורטופד -בהתייחס למקומות הכאב שאת מציינת - תוכלי למצוא אורטופד טוב ואנושי - ד"ר ערן ממן, במסגרת חוות דעת שנייה, ביטוח משלים בקופ"ח, ואחרי הצהריים הוא עובד פעם או פעמיים בשבוע במרפאה פרטית.  תחפשי את הטלפון שלו בגוגל, הוא רופא ידוע, וגם טיפל בי וניתח אותי בצורה יסודית ומעולה, אמנם בנושא אחר לגמרי. אבל חבל שבחורה צעירה כמוך תסבול כאבים כל כך קשים מבלי שיימצא הסבר ופתרון למצב.
אם תצטרכי פיזיוטרפיה - אני מציעה לך מכל הלב ללכת על זה, להתמיד גם בבית בתרגילים, ולהמשיך לאורך תקופה ממושכת בלי לאבד את הסבלנות.  אמרה לי פיזיוטרפיסטית מקצועית ביותר - הכאב עובד אחרון, אבל משתפר במשך הזמן והתפקוד משתפר לפני כן בהדרגה.
מאחלת לך החלמה ובריאות

לינה15
27/02/16 23:42

אני מטופלת אצל ד״ר אלון פרידלנדר בשיבא הוא גם לא מצליח לעזור לי אני אמשיך עם הפיזיו׳ ומקווה שאצליח גם להגיע לשחייה למרות שעכשיו כבר ממש קשה לי לעמוד וללכת. תודה רבה

אבי10
28/02/16 1:51

היי מזל.
למקרא הפוסט שלך הצלחתי להבחין גם בסתירות.מכוון שאני הייתי בספור דומה,אז נתחיל מהתחלה:אחרי תאונה כזו לא ממש מופיעים התופעות החמורות אלא שעות רבות מאוחר יותר(לי אמר האורטופד שבדק אותי במיון(נפגעתי חודשיים לאחר שעברתי ניתוח גדול לאיחוי c3-c7 מפרחח צעיר שנסע אחרי וכתב sms  במהירות של 80 קמש ללא קמצוץ של עצירה מה שמביא ל 2 מכות בפגוש האחורי.מי שלמד פיזיקה יודע למה):"עכשיו אתה הולך כרגיל.אבל בערב תהייה אדם אחר".ואכן כך היה. לידיעתך עד 7 שנים מיום התאונה תוכלי לתבוע את הביטוח שלו.
לגבי הסתירות:איך ה mri תקין,אם את מציינת שנמצאו   פריצות דיסק  ב L4-5 ו L5-S1  וב emg רדיקולופטיה(לחץ על שורשי .אני מניח שמצויין שזה על שורשי הסיאטיקה (Sciatic nerve) משמאל מה שמסביר את כל התופעות ברגל שמאל.העצב הסיאטי
התמונה מתוך: http://www.anti-pain.co.il/33/
אולם מתיאור ופוזיציות הכאב שלך לא נראה שניתן לשלול נזק כלשהו בהמשך דרכו של העצב החשוב הזה באזור האגן או הירך(יש באתר הנ"ל סרטון מצויין שמסביר באנגלית את התופעות היכולות  להיות שונות מאדם לאדם במצבים שונים).אכן גם לדעתי מיפוי לאתר עצם סדוקה לא יביא לישועה ובטח אם היה כזה הוא כבר התאחה מזמן.זריקת האפידוראל בלוק (לא הרגיל אם את יודעת מה ההבדל.אני אמור לעבור אחד כזה באמצע מרץ והוא נעשה אך ורק תחת שיקוף בקטע הזמן הקצרצר שממקמים את המחט .מה שמקטין את הסיכונים למינימום)הזריקה של קורטיקוסטרואידים עשויה לעשות לך מהפך במידה שמקור הכאב הוא דלקתי עקב הרדיקולופטיה (לחץ על השורשים) .
העצה שנתנה לך דוקטור גור היא מצויינת כי בשני התחומים האלה כשאין אופציה ברורה לניתוח.מצויים מירב הפתרונות ואני כל כך שמח שבזמנו (2010)ידעתי לכוון את עצמי אליהם.עיקר הישועה באה לי מהראומטולוגית המצויינת שבחרתי באקראי.לי היו כאבים לאחר התאונה מתחת לניתוח שנבעו ממתח והתכווצות של השרירים באזור c7 שהופך ל"צומת עמוסה" לאחר ניתוח כזה ובמיוחד באם אתה עוסק בפעילות כלשהי(אצלי זה ריקודי-עם לפחות 3-5 פעמים בשבוע).הפתרון היה ב10מ"ג בלבד של התרופה אלטרולט הישנה שנעלמת אט אט ופעם השתמשו בה אמנם בריכוזים הרבה יותר גבוהים לחולי אפילפסיה ובעיות פסיכיאטריות שאיני יודע איזה אבל במשך שנתיים לקחתי 10 מ"ג וללא תופעות לוואי בכלל עד שהרגשתי שאין הבדל אם אני לוקח או לא והפסקתי.(יש עוד תרופות מתחום הפסיכיאטריה כמו גבאפנטין ,סימבלטה ועוד שעוזרות לבעיות כאב וניתנות לזמן קצוב).
ראומטולוגית גם תעקוב אחרי פרמטרים אחרים בעיקר בבדיקות הדם לשלול סיבות אחרות .הנוירולוג יכוון אותך לבדיקות נוספות שקשורות למערכת העצבים או יוכל לאשר לך את התרופה היקרה  ליריקה שלא כל כך מאשרים ופועלת מצויין נגד כאבים ממקור עצבי (לי הנוירולוג לא אישר בטענה ש"אני נותן אותה רק למי שמגיע עד לגג עם הכאבים" אבל הראומטולוגית אישרה לי ולבסוף לא לקחתי כי האלטרולט עשה לי את המהפך).את צעירה ולא נראה שאת צריכה לסבול כאלה תופעות וכאבים .
בהצלחה

לינה15
28/02/16 13:40

אבי תודה רבה. אכן יש הרבה סתירות שלא אני ולא הרופאים לא מצליחים להבין הדיסק של הסיטי הראה רק בלט לפי מה שאמרו שני אורטופדים שונים ואמרו שזה לא אמור לכאוב ככה ומשהו כבר כן היה אמור לעזור. ה-mri בכלל יצא תקין שזה תמוה ועשו לי שני emg כי הראשון נאמר שיש רדיקולופטיה לכל אורך העמוד שדרה והרופאים אמרו שזו אבחנה מאוד קיצונית ולא טובה שלחו אותי לעוד אחד והשני יצא תקין כפי שהם אמרו בגלל זה אף אחד לא יודע אך לעזור ולפעצים נראה לי שלא מבינים עד כמה כואב לי וכמה אני מוגבלת בתנועות גם עכשיו אני כותבת מילים אלו רק מהמיטה כי משלשום אני לא מסוגלת לקום גם הטרמדקס כבר לא עוזר. אני באמת לא זוכרת כלום מהתאונה וגם באותו רגע לא הבנתי כלום איך מלחצות כביש במעבר חצייה הגעתי עד לאמצע הכביש. יכול להיות שהעוברי אורח לא היו צריכים להזיז אותי וזה גם מה שדירדר את המצב. לא יודעת אני חסרת מילים. תוכל לומר לי מה שם הראומטולוגית אני אשמח לשמות

נחמודת
02/03/16 10:16

אבי,יישר כוח על התשובה הנ"ל. מי שיקרא אותה בעיון יוכל לעזור לעצמו במקרים דומים. תבורך.

AM1950
28/02/16 16:31

מזל שלום
לבקשתך להלן הסבר על מהות האימון הרפואי:

אימון רפואי הינו כלי המסייע לחולים, לבני משפחותיהם ולצוות הרפואי המטפל "לנהל את המחלה". מטרתו להקל על תחושות של בלבול וחוסר וודאות, להעניק כלים מעשיים ולקבל תמיכה כוללת ומקיפה בכל היבטי ההתמודדות עם המחלה.

כאשר אדם מאובחן כחולה במחלה כרונית, אקוטית, אוטואימונית או נפגע בתאונה, כל חייו כפי שהכיר אותם עד כה מתהפכים. הוא והקרובים אליו חווים משבר עמוק. תחושות של פחד, כעס, חרדה, חוסר אונים ואובדן חוברים למציאות חדשה של מונחים רפואיים, בירוקרטיה ואילוצים רבים ושונים.

האימון הרפואי מסייע לחולים, למחלימים ולבני משפחותיהם:
להבין טוב יותר את התהליכים הרפואיים ואת משמעותם והשלכותיהם. למאמן רפואי מקצועי ניסיון וידע בנושאים רפואיים, בדיקות, טיפולים ותרופות. הוא מלווה ברופא בכיר מייעץ ובעל גישה חופשית לרופאים מומחים בתחומים רבים ושונים.
להתמודד עם תחושות של בדידות וחוסר אונים. להיות אוזן קשבת או כתף.
• להוות משענת רגשית ולתמוך באמצעות נוכחות וזמינות.
להיות שם בכל הפרטים הקטנים. לסייע בהתנהלות בירוקראטית, מול הממסד הרפואי, קופות החולים, חברות ביטוח, מוסדות המדינה. לסייע בהשגת ציוד, אביזרים או תרופות. להגיש סיוע בהתמודדות תעסוקתית, מול מקום העבודה.
להטמיע הרגלים חדשים, לאפשר קבלה עצמית, לסייע בהסתגלות למציאות שנוצרה וללוות את המטופל בהתאמה מחודשת של המטרות והיעדים. מאמן רפואי יעזור למתאמניו ליצור לעצמם אופקים חדשים, אתגרים ושאיפות שיכוונו אותם קדימה ויעניקו להם סיבה טובה לקום בבוקר.
לסייע בהתמודדויות בתוך המשפחה כגון: כיצד לספר לילדים, מה לספר, כיצד לעזור להם להתמודד, כיצד לבשר להורים מבוגרים והתמיכה בהם, התמודדות זוגית, מיניות ועוד.

מאמן רפואי יודע שכל אינדיבידואל זקוק לעזרה אחרת ומתמודד באופן שונה עם המצב. הוא יודע לתמוך בכל משפחה בדרכה שלה, ואולי חשוב יותר,הוא ניחן ברגישות לדעת מתי ללחוץ ומתי להרפות .

אימון רפואי מחזיר את תחושת השליטה לידי המטופל ומאפשר לו להפנות את המשאבים להתמקדות בהחלמה. ניתן למצוא עדויות רבות של מאמנים רפואיים, המעידות על שיפור משמעותי בכל המדדים, הרפואי והאישי, של חולים שעברו תהליך של אימון רפואי. להיות מאמן רפואי, יותר מכל היא תחושת שליחות עבור העוסקים בתחום.



בהצלחה !
 
לינה15
28/02/16 21:07

תודה רבה. נשמע שזה יכול מאוד לעזור לי האם לפנות ישירות למייל או שאשתך יכולה להתקשר אליי?

שירילוב
29/02/16 10:37

הי

מהתיאור שלך נשמע שבעקבות התאונה התפתחה אצלך פיברומיאלגיה. אני חולת פיברומיאלגיה כבר מספר שנים.
את הופנת לראומטולוג על מנת לאבחן זאת, כיוון שיש שני רופאים מומחים בתחום - ראמוטלוג ורופאי כאב. אני יכולה להמליץ לך על רופא כאב במידה ואת לקוחת מכבי. 
בנוסף - במידה ומדובר בפיברו - אין טיפול תרופתי ישיר למחלה הזו. אני ניסיתי מספר תרופות כולל אלו המוגדרות על ידי  FBA כתרופות המועילות לפיברו (ליריקה וסימבלטה, וכרגע איקסל) ואף לא אחת הועילה ישירות עם הכאב.
מה שכן - פיברו מושפעת בצורה ישירה וחריפה מרמת הסטרס שלך. לפיכך, תרופות/טיפולים שמסייעים בהורדת רמת הסטרס מסייעים בעקיפין להתמודד עם התסמינים של המחלה. גם כאן אני מעידה מנסיוני האישי.
אני כרגע מטופלת במשהו שנקרא ביופידק, במרפאת תל השומר שיבא. מכל הדברים שניסיתי עד כה, זה הטיפול שנראה כאקפטיבי ביותר. אני ממליצה לך בחום לנסות. אשמח לתת לך פרטים על המרפאה שבא אני מטופלת.
לינק שמסביר מה זה ביופיבק מצורף: http://www.rehabilitation.sheba.co.il/Biofeedback/

אם יש לך שאלות נוספות אשמח לענות. 

לינה15
01/03/16 12:09

תודה רבה נשמע מאוד מעניין איך אפשר להגיע לזה והאם זה בתשלום?

אבי10
29/02/16 12:26

למזל.
שמות. הראומטולוגית המצויינת שאליה התכוונתי היא דוקטור אנה קופרמן-שטרקמן מנהלת המרפאה לראומטולוגיה בבית חולים השרון.היא עובדת גם במרפאות בקהילה:בהרצליה.בנתניה ועוד.
הנה היא בראיון רפואי ברוסית:https://www.youtube.com/watch?v=VDIojk6q7J4&feature=related
בהצלחה

לינה15
01/03/16 12:10

תודה רבה! ידוע לך אם היא עובדת עם מכבי?

נחמודת
02/03/16 10:18

שלום לך
קראי בעיון ןהתיחסי בכובד ראש לתגובתו של אבי10. מאחלת לך בריאות והתקדמות לטובה במצבך.
 

אבי10
03/03/16 0:51

לא .לפי מיטב ידיעתי.

ד--ר-גור-רות
מומחה כמוני
אני מומחית בנוירוכירורגיה וברפואת כאב ומשמשת כרופאת כאב בכירה במרפאת הכאב בשיבא. אני מתמחה בעיקר בכאבים שמקורם במערכת העצבים המרכזית: כאבי ראש, כאבי פנים כאבים הנובעים מבעיות נוריולוגיות, כאבים שמקורם בעמוד השדרה לכל אורכו, הרפס, ועוד. אני מתמחה בעיקר בפעולות פולשניות לטיפול בכאב, אולם אמונה גם על הטיפול התרופתי.
05/03/16 11:15

מזלוש שלום, 
הדבר הראשון לפני שאת מלקטת שמות של רופאים ושיטות זה אבחון. 
על כן גשי לראומטולוג. 
אם כאן מדובר בפיברומיאלגיה אני אישית ממליצה מאד להיות בשר עם עמותת אס"ף שבה מרוכז כל המידע הנוגע למחלה וכן יש להם קשר עם כל הרופאים ומהטלפים בתחום. 
אם לא מדובר בפיברומיאלגיה - אזי הייתי ממליצה בחום לשעות לעצת האורטופד ולנסות טיפול כדבריו. 
אולם לפני עשיית כל דבר שהוא  - גשי ובצעי את האבחון. מי שהמחלה נמצאת בתחום התמחותם הם ראומטולוגים ואין לצפות לאבחון של מחלה ראומטולוגית לא אצל אורטופד ולא אצל רופא מומחה לכאב. 
ד"ר גור. 

קרינה-סיגל
05/03/16 19:38

מזל שלום,
ליבי איתך בהבנה כמו שרק מי שעובר כאב כרוני יום יומי יכול להבין...
מאוד ממליצה על אימון רפואי כפי ש AM1950
המליץ לך. אני בעצמי קיבלתי מאימון כזה 
כלים רבים ויעילים להתמודדות עם המכלול הקשה שפגיעה פיזית ותפקודי ביאה אותנו להתמודד .
לבסוף,גם למדתי את התחום בעצמי על מנת לעזור לאחרים שעוברים את זה. כחולה וותיקה מגיל צעיר מאוד בשתי מחלות כרוניות קשות ,
אני יכולה להגיד לך ששום רופא ושום תרופה לא עזרו לי כפי שזה עזר לי. אני לא מבטלת חלילה את הרפואה הקונבנציונלית אך לדעתי להשלים אותה בשיטות נוסםות זה חובה 
על מנת לרצות להמשיך הלאה.

מברכת אותך בבריאות איתנה,רפואה שלמה, אופטימיות שמחת חיים!
מוזמנת לכתוב לי אם תרגישי צורך 
שבוע טוב,
קרינה