מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

הבלוג לתזונה וסוכרת

כמוניבלוגיםהבלוג לתזונה וסוכרתהאם כדאי להתחבר למד סוכר רציף (סנסור)

3 יתרונות ו 3 חסרונות עקריים בשימוש במד הסוכר הרציף

04/01/19 15:34
1332 צפיות
האם כדאי להתחבר למד סוכר רציף (סנסור)

חושבים להתחבר למד סוכר רציף (סנסור) אבל לא ממש יודעים כיצד הוא עובד?

או שכבר התחברתם ולעתים אתם מתקשים לפרש את התוצאות שמדדתם?

למרות ההתקדמות המסחררת בטכנולוגיות לניהול הסוכר, עדיין אחוז גבוה מאוכלוסיית הסוכרתיים אינם מאוזנים בצורה מיטבית.

פעמים רבות אני נתקלת באנשים המשתמשים בטכנולוגיות שונות בניטור או בניהול הסוכרת ומרגישים מאוכזבים.

לעתים אף יש בידינו את הטכנולוגיה ואנו לא מנצלים את האפשרויות שהיא מציעה בשל חוסר ידע או הבנה מספקת של תפעול המכשיר.

אני מאמינה שהבנה טובה של אופן הפעולה של מד הסוכר הרציף והליווי המקצועי הצמוד, יכולים להוביל לשימוש נכון במכשיר ולתחושת שביעות רצון גבוהה יותר בניהול הסוכרת. וכמובן לאיזון טוב יותר של ערכי הסוכר.

בסרטון זה אני מסבירה מהו מד סוכר רציף, כיצד הוא פועל, 3 יתרונות ו3 חסרונות עיקריים בשימוש במכשיר זה.

לאחר שטיפלתי בסוכרתיים רבים שמחוברים למד הסוכר הרציף והתחברתי בעצמי לשבועיים של התנסות, הגעתי למספר מסקנות מעניינות שרציתי לשתף אתכם בשימוש בו.

צפייה מהנה!

לכתבות נוספות בנושא תזונה וסוכרת לחץ כאן

תגובות

אני19
08/01/19 9:56

שלום האם יש עדיפות לשימוש בשמן קוקוס לטיגון במקום בשמן קנולה?

הי אני, שמן קנולה עדיף

בתיה אלימלך
בתיה אלימלך
בתיה אלימלך הינה דיאטנית קלינית מוסמכת מומחית לסוכרת. בעלת תואר ראשון במדעי התזונה ותואר שני בניהול מערכות בריאות. כמו...