מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

מנהלי קהילה

ד
ד"ר איתי גור אריה
מנהל היחידה לשיכוך כאב בשיבא, תל השומר. ד"ר גור-אריה כותב הספר "כאב, מאבחנה ועד הקלה"
עידית רונן
עידית רונן
אחות מומחית לטיפול בכאב, יו"ר יוצאת של פורום הסיעוד לטיפול בכאב. עבדתי שנים רבות במרכז שניידר לרפואת ילדים בריכוז ותיאום הטיפול הכאב כמו כן, ריכזתי את תחום בטיחות המטופל וניהול סיכונים וכיהנתי כאחות הועדה לילד בסיכון.
ד
ד"ר גור רות
אני מומחית בנוירוכירורגיה וברפואת כאב ומשמשת כרופאת כאב בכירה במרפאת הכאב בשיבא. אני מתמחה בעיקר בכאבים שמקורם במערכת העצבים המרכזית: כאבי ראש, כאבי פנים כאבים הנובעים מבעיות נוריולוגיות, כאבים שמקורם בעמוד השדרה לכל אורכו, הרפס, ועוד. אני מתמחה בעיקר בפעולות פולשניות לטיפול בכאב, אולם אמונה גם על הטיפול התרופתי.
אלה סטולר
אלה סטולר
פיזיותרפיסטית, BPT,MPT. מתמחה בשיקום אורטופדי, כאב כרוני ותסמונות כאב לרבות CRPS. בעלת 10 שנות ניסיון בניהול מחלקת אשפוז יום שיקומי בבית החולים "רעות". מאמינה בשיקום פונקציונאלי, תוך הסתכלות הוליסטית על האדם כמכלול. דוגלת בעבודה שיקומית רב מקצועית, לצורך קידום מטרות תפקודיות של המטופלים. בוגרת קורסים כגון: דיקור מערבי (DRY NEEDLING), נוירודינאמיקה קלינית, טכניקות מיופציאליות, הנחיית קבוצות ועוד.
ד
ד"ר גלעד וסרמן
מומחה לרפואת הפה, בוגר האוניברסיטה העברית בירושלים והדסה משנת 2012 ותוכנית ההתמחות ברפואת הפה באותו מוסד משנת 2018. במהלך לימודיו השלים גם תואר מוסמך מחקרי (MSc) במדעי הרפואה בבית הספר לרפואה של האוניברסיטה העברית בירושלים והדסה. אחראי המרפאה לכאבי פנים, לסתות, ומפרקי הלסת במרכז הרפואי תל-אביב (איכילוב), ובמרפאה פרטית. מאמין ומקיים גישה מולטידיסיפלינרית בטיפול.
ד
ד"ר גיא אלאור
אני מומחה בנוירוכירורגיה, עוסק וברפואת כאב במרפאת הכאב בשיבא. אני מטפל בכל סוגי הכאב, מעבר לטיפול תרופתי יש לי עניין מיוחד בטיפול פולשני לכאב במערכת העצבים המרכזית והפריפרית: עצבי הפנים, עמוד שידרה, קיצוב עצבי מרכזי ופריפרי ושחרור כירורגי של עצבים.
ד
ד"ר נטלי שליט
אני רופאה מומחית ברפואה פנימית וברפואה לשיכוך כאב. רופאה בכירה במכון לרפואת שיכוך כאב בתל השומר ועומדת בראש המרפאה לשיכוך כאב בגיל השלישי. עוסקת בעיקר בשיכוך כאב בגיל המבוגר הנובע ממחלות כרוניות מורכבות, כמו נוירופתיה משנית לסוכרת או כאב נלווה לאוסתאופורוזיס ושברים. אני מאמינה במבט רב מערכתי על המטופל המבוגר, תוך התחשבות במכלול מחלות הרקע והטיפול התרופתי המורכב אותו הוא נוטל.

מובילי קהילה

לימור חורש
לימור חורש
היי חברים :) שמי לימור, לוקה בכאב כרוני מתחילת שנת 2011 עקב תאונה. כיום, לצד הכאבים והמחלה, כל מטרתי היא לאפשר למטופלים, למשפחותיהם ולאנשי מקצוע לבנות סביבת חיים בריאה המבוססת על הבנה, אמפתיה והתחשבות הדדית. בכוונתי לתת הכוונה לרכישת כלים, לתת מקום לדבר על מה שאסור, על מה שמותר ולא נעים, ולתת לכם הזדמנות להכיר ולפגוש זה את זה.
כמוניכאבגמילה מאופדיים טארגין פרקוסט

גמילה מאופדיים טארגין פרקוסט

אנונימי
אנונימי
25/02/13 16:36
7 תגובות

שלום לכולם מה שלום כולם פורים שמח ובלי כאבים רציתי לבקש קצת עצות אני בתהליך גמילה מטארגין
ופרקוסט תופעות קשות חרדות קוצר נשימה חוסר נוחות אני בשלי ממשיך בתהליך אם כול הקושי אם יש לאחד החברים עצות מועילות אני ישמח חג שמח


תגובות

BENO1952
25/02/13 16:51

smiley גמילה זה תהליך קשה,,אני הייתי "מגניב" משהו אחר על מנת להקטין כמה שאפשר את תופעות הלוואי,,

משהוא שיקטין את רמת הכאבים  [למשל אופטלגין--אצלי]  "ויבלבל" קצת את הגמילה,,smiley

טארגין לא עשיתי שימוש כלל..ופרקוסט עשה לי באלגן לכן השימוש בו היה רק למקרים של כאב רב וחד פעמי ,לא על בסיס קבוע,,

ניפטרתי ממנו כליל,,

חפש לך משהו שתוכל לצרוך עם כמה שפחות או ללא תופעות לוואי,,smiley

זה מחקר קטן,,smiley  בהצלחה,,

ד--ר-גור-רות
מומחה כמוני
אני מומחית בנוירוכירורגיה וברפואת כאב ומשמשת כרופאת כאב בכירה במרפאת הכאב בשיבא. אני מתמחה בעיקר בכאבים שמקורם במערכת העצבים המרכזית: כאבי ראש, כאבי פנים כאבים הנובעים מבעיות נוריולוגיות, כאבים שמקורם בעמוד השדרה לכל אורכו, הרפס, ועוד. אני מתמחה בעיקר בפעולות פולשניות לטיפול בכאב, אולם אמונה גם על הטיפול התרופתי.
26/02/13 19:36

שלום גלבר. 

מאופיואידים אסור להגמל לבד. תופעות הגמילה מעבר לכך שאינן נעימות עלולות ליצור לעיתים בעיות בריאותיות קשות כגון הפרעות קלב הלב ופרכוסים. 

יש לרדת במינון ב- 10-15% מהמנה הכוללת כל 3 ימים, ויש לעשות זאת בפיקוח רפואי. ממליצה בחום לגשת לרופא המשפחה או רופא הכאב המטפל בכך ולהתוות תכנית ירידה הדרגתית. 

כך תמנע מתופעות גמילה והיא גם תהיה קלה יותר גם פחות מסוכנת וגם יותר מוצלחת. 

אין שום סיבה שבעולם לסבול כשיש את הטכנולוגיה למנוע את זה. 

ד"ר גור. 

flame
28/03/18 11:40

אני ניסיתי ואושפזתי עקב איבוד שיווי משקל ונפילה אני ממש מסכים עם ד"ר גור ליווי רפואי ואני ממליץ גם של חברים רוב מה שאתה מתאר נובע מחרדה ובשביל זה יש ממכרים אחרים אז רצוי לאט ואתה יכול להיעזר אפילו בפיגור של כדור לעזרה בהצלחה

Dddd3
26/03/18 12:14

אז ככה אני מטופלת בפרקוסט משהו כמו 4 שנים וזה פשוט סיוט ניסתי להפסיק בהדרגה זה פשוט קשה ולא הלך לי הפסקתי בבום לכאבים אני לוקחת רסקיו זה עוזר תתפלא כמה שזה עוזר כעבור שלושה ארבעה ימים אתה לא מרגיש צורך לקחת את הכדור הכאבים

Dddd3
26/03/18 12:16

הכבאים פוחתים משמעותית כעבור ימים ספורים בקיצור זה לא כזה נורא ואני הפסקתי פחות מחודש הייתי לוקחת 5 כדורים ביום אז אני מאחלת לך בהצלחה בהצלחה מקווה שעזרתי חג שמח❤️

דנה-88
05/12/20 13:42

הי איך הפסקת לאחר 5 כדורים ביום?

flame
06/12/20 12:16

הייתי מסכם שעל כל אחד זה משפיע שונה גם בגלל תרופות נןספות שכל אחד לוקח וגם בגלל האישיות שיש לכל אחד וכמו כן הכל בראש או הרבה בראש .בריאות לכולם