לכאלו שאינם שפים מדופלמים, עם דג לברק אי אפשר לפספס. 20 דק\' בתנור עם קצת שמן זית, שום, יין לבן תבלינים ועשבי תיבול ואתם הופכים לאלופי הדגים.. החסרון היחיד של הדג העסיסי הזה הוא המחיר. בשביל זה יש פעם בשנה ראש השנה.. מי שמנסה ממתינים לדיווח:)
דיווח
איפה את קונה דגים? את קונה אותם טריים או קפואים? את מנקה לבד?
כתיבת תגובה
בחוות דגים בכפר אז"ר, אני קונה רק דגים טריים.הם כמובן מנקים אותם, מפלטים ועושים מה שאת מבקשת..
רחוק לי :( אבל אשלח את אחותי שגרה בק.אונו זה קרוב מספיק..
ישראלית
איפה את קונה דגים? את קונה אותם טריים או קפואים? את מנקה לבד?
ליאת רבינוביץ
בחוות דגים בכפר אז"ר, אני קונה רק דגים טריים.
הם כמובן מנקים אותם, מפלטים ועושים מה שאת מבקשת..
ישראלית
רחוק לי :( אבל אשלח את אחותי שגרה בק.אונו זה קרוב מספיק..