מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
15/07/12 15:16
12 תגובות

שלום אשמח לדעת אם יש תחליף לשמן כתוספת למתכונים ואם לא אז באיזה שמן עדיף להשתמש בבישול וכתוספת לסלט


תגובות

למרבה הצער, אין תחליף לשמן. שמן הוא שמן הוא שמן....

משהזומר
15/07/12 15:51

תודה רבה. האם שמן קנולה טוב יותר או עדיף משמן תירס וכדומה.
האם תמיד אתה משתמש בשמן זית בבישול?

אני תמיד משתמש בשמן זית (למעט בישול אסייתי, אבל בעיקר בגלל הטעםץ. השמן האחר שאני משתמש בו הוא אכן קנולה.

אגב, ברוב המקרים כשאני מטגן, אני משתמש במחבת טלפון טובה ופשוט מורח אותה בשמן עם נייר מטבח. זה ברוב המקרים מספיק

אפרת_זיו
15/07/12 17:41

רעיון מצוין! אתחיל ליישם תודה רבה!

מרווה
16/07/12 11:08

שלום רב,
אשמח לדעת מה יכול לשמש במקום מיונז בסלטים ובפשטידות וכו'. אני מחפשת מיונז אלטרנטיבי שאינו מכיל ביצים .
תודה מראש

אפרת_זיו
16/07/12 11:10

הי מרווה, נסי גבינות רכות עם אחוזי שומן שונים. אפשר לשלב גבינות בטעמים - למשל גבינת שום שמיר.

מרווה
16/07/12 11:31

אפרת, שלום,
ראשית ממש תודה על ההתייחסות המהירה. אני מעוניינת מטעמי כשרות מיונז אלטרנטיבי פרווה כדי שלא תהיה בעיה להכליל את זה בארוחה בשרית.
ברכות מרווה

אפרת_זיו
16/07/12 14:10

אני מבינה קטנה מאד בענייני כשרות או הפרדת חלב בשר, אבל הייתי מבצעת ניסויים עם טופו על שלל תוצריו.

מרווה
16/07/12 17:26

אפרת, שלום,
תודה רבה , לא חשבתי על זה . אנסה לחפש אפשרות להכין מיונז עם טופו .
המשך יום טוב
מרווה
מרווה
16/07/12 17:28

אפרת, שלום, ממש ברגע זה עלה לי רעיון של הכנת מיונז עם אבוקדו במקום ביצים . צריך לנסות.

אפרת_זיו
16/07/12 20:18

רעיון טוב!