מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
12/11/12 11:55
1 תגובות

מי לא שוקלד הבעייה איזה וכמות ומתי תמיד כמות גדולה זה לא בריא והכי חשוב זה הבריאות אפילו על חשבון שוקלד, נכון שוקלד עם אחוז גבוה - מר - ובכמות סבירה זה יכול להיות בריא אבל חייבים להתייעץ עם רופא כי כל מקרה הוא לגופו


תגובות

טלי-בוכסווילר
מנהל קבוצה
15/11/12 11:10

בוקר טוב אבי, קודם כל אני שמחה על דבריך גם ברישא וגם בסיפא. מרביתנו אכן אוהבים שוקולד (וכמה שזה משמח) ומנגד, גם מי שאינו סכרתי נתון תמיד במגבלות של מידה. בתקופת הסכרת ההריונית שלי חטאתי לא פעם בשוקולד רגיל, אבל אני מניחה ששמרתי על מידה מתונה, מי שרוצה לחטוא "קצת יותר" והוא סכרתי, ראוי לו שיחליף את השוקולד הרגיך בשוקולד ללא סוכר, על בסיס מלטיטול או סורביטול.