12/11/12 13:51
1 תגובות
אירית
אני דיאבטית,ועל פי הרצאות ששמעתי הרבה פעמים ההמלצה היא לאכול 2-4 קוביות שוקולד מריר 70% ומעלה
במקום שוקולד המיועד לסוכרתיים. מה דעתך?
אירית
אני דיאבטית,ועל פי הרצאות ששמעתי הרבה פעמים ההמלצה היא לאכול 2-4 קוביות שוקולד מריר 70% ומעלה
במקום שוקולד המיועד לסוכרתיים. מה דעתך?
טלי בוכסווילר
הי אירית, לא ברורה לי ההמלצה למי שסכרתי להמשיך לאכול שוקולד רגיל, שאיננו לסכרתים, אם הרעיון הוא להמשיך להנות מיתרונותיו של הקקאו, הרי שאלו נשמרים גם בשוקולד לסכרתיים. השנוי בשוקולד שמיועד לסכרתיים הוא בהמרת הסוכר במלטיטול, או סורביטול, כך שהקקאו ומעלותיו הבריאותיים נשמרים בו, וטעמו לא נופל מזה הרגיל (ואני ממליצה על קאליבו הבלגי)