מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
13/11/12 9:12
2 תגובות

מדוע כל הממתקים כולל כמובן עוגות, שוקולדים וכו\' לסוכרתיים כל כך מתוקים, אני נמנעת מלקנות עוגות בעיקר כי הם מאוד מאוד מתוקים, כל הנסיונות של כשלו, ואיניני אופה טובה.


תגובות

shmuelsht
13/11/12 20:35

חני היקרה. צריך פשוט לבדוק מה המרכיבים יוצרי המתיקות במוצר. סכרין הוא מאד מתוק ובעל טעם לוואי ומרירות. ציקלמט פחות מתוק ונטול טעם לוואי. כנ"ל האספרטיים. וישנם עוד מרכיבים שאני מכיר את תכונותיהם וניתן הים באינטרנט לבדקם אחד לאחד. הסורביטול המצוי בשוקולדים דיאטטיים, אף הוא נטול טעמי לוואי אך לאחרונה נתגלה כמזיק ואינו מומלץ.

טלי-בוכסווילר
מנהל קבוצה
15/11/12 10:34

בוקר טוב, חני, באמת שאלה שאין לי עליה תשובה, וכמובן שזה נמדד לפי טעמו חיכו של כל אחד. יחד עם זאת, אולי שוקולד, ולאו דווקא מאפים, יכול לתת את המענה המתאים לקינוח מתוק, כיוון שהקקאו מביא עימו מרירות והיא מאזנת את המתיקות ובכך מקלה את עומס התחושה המתוקה.