מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
15/11/12 10:00
1 תגובות

שלום, הייתי ונשארתי חובבת שוקולד איכותי למרות המגבלות. יש לי כמה שאלות:

לגבי קרם מבושל עם שוקולד דיאבטי. לעיתים אני מכינה קרם כזה כציפוי לעוגה, אך הוא יוצא מט ולא אחיד בצבע שלו. יש לך עצה שזה כן יצליח?

האם קיים שוקולד מובחר עם כשרות מהודרת ובמחירים סבירים?

האם קיים שוקולד כשר לפסח בכשרות מהודרת?


תגובות

טלי-בוכסווילר
מנהל קבוצה
15/11/12 10:22

שלום לך,
מכיוון שאני לא יודעת באיזה שוקולד את משתמשת ומהי הסיבה, אוכל רק להעיד על עצמי ולהמליץ להשתמש בהכנת קרם שוקולד בשוקולד הבלגי של קאליבו המכיל מלטיטול, אמור לצאת מבריק והומוגני, מנסיון. באשר לכשרות המהודרת, כיוון שאני מסתפקת בכשרות רגילה, אין לי ידיעה ברורה, אבל נדמה לי שגם כאן יש לחברת קאליבו פתרון למגזר שומרי הכשרות למהדרין. אנסה לברר עבורך ולחזור עם מידע מאוחר יותר.