מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
22/11/12 11:18
2 תגובות

עם כל יתרונותיו של השוקולד בכלל, והשוקולד המריר בפרט, יש להמנע לחלוטין ממתק ממכר זה עתיר בקלוריות, ואפילו לא בקוביה אחת, מהסיבה הפשוטה שהסוכר שבשוקולד מאותת ללבלב ,אני בא לספק לך סחורה, (אגב גם כל הממתיקים המלאכותיים) פרט לסטיביה, ואז כמובן אין פלא שהסוכר עולה. אפשר בהחלט להתנזר ממתוקים ופחמימות, הכל בא מהראש.


תגובות

שרון היקרה,
את צודקת. 22 שנה לא באה אל פי אפילו קוביה אחת של שוקולד ונשארתי בחיים, כמו שאומרים בשכונה.
תכניסו לכם טוב לראש. החיים יותר מתוקים משוקולד.
ברוך הלוי-סגל
היפופוטם בעבר
ולא עוד

לעומת זאת אשתי כך יוםחייבת טבליה אחת או שתיים מריר והיא רזה שומרת כל חייה ואוכלת פחות מהמותר אבל שוקולד אהבת חייה .