מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

מנהלי קהילה

פרופ' תניר אלוייס
פרופ' תניר אלוייס
מומחית בכירורגיה כללית וכירורגית שד מנהלת מערך השד במרכז הרפואי הדסה פרופ' חבר קליני בפקולטה לרפואה של האוניברסיטה העברית
עו
עו"ס אורית שפירא
* מנהלת מחלקת שיקום ורווחה של האגודה למלחמה בסרטן וחברת הנהלת 'האגודה הישראלית לפסיכואונקולוגיה'.   *מנחת קבוצות בכירה באגודה (קבוצת בוגרים צעירים, קבוצת נשים צעירות המתמודדות עם סרטן, קבוצת תמיכה לזוגות שאחד מבני הזוג חלה בסרטן, קבוצת תמיכה להורים שכולים ועוד) ואחראית על עדכון המידע של האגודה למלחמה בסרטן בנושא 'זכויות ושירותים, מידע לחולי סרטן'.   * בוגרת תואר שני בהצטיינות בעבודה סוציאלית (MSW), אוניברסיטת תל אביב. מומחית בתחום הבריאות.   * בעבר עובדת סוציאלית, המחלקה האונקולוגית, מרכז רפואי תל אביב (איכילוב) והעובדת הסוציאלית ב'הוספיס בית' של האגודה למלחמה בסרטן, תל השומר.
ד
ד"ר רינת ברנשטיין מולכו
מנהלת היחידה האונקוגנטית במרכז הרפואי שיבא, תל השומר. בוגרת בית בית הספר לרפואה של הטכניון בחיפה. התמחות במערך אונקולוגי במרכז הרפואי תל אביב ע"ש סוראסקי (איכילוב), ובהמשך התמחות בגנטיקה רפואית במכון הגנטי במרכז הרפואי תל אביב ע"ש סוראסקי (איכילוב). מ-2017 רופאה בכירה ביחידת השד במכון האונקולוגי במרכז רפואי שיבא תל השומר, עד למינוי מנהלת היחידה האונקוגנטית בשיבא ב-2021. משלבת עבודה בטיפול בחולות סרטן שד בכל שלבי המחלה, ובייעוץ גנטי למשפחות וחולים עם חשד לתסמונות סרטן תורשתיות.
עו
עו"ד בר חן- לוי
אחראית תחום מיצוי זכויות בעמותת 'אחת מתשע'. נותנת ייעוץ והכוונה לנשים המתמודדת עם סרטן שד בכל הקשור לזכויותיהן הרפואיות, ומסייעת להן במידת הצורך במיצוי זכויות אלה מול הרשויות השונות, כגון: ביטוח לאומי, מס הכנסה, קופות חולים, חברות ביטוח ועוד.

מובילי קהילה

נעה גביש
נעה גביש
אישה ואמא לשלושה ילדים :)הומאופטית בהכשרתי. אפיה ובישול הן אחת האהבות שלי במיוחד כשהן מאירות ומשמחות אחרים. בשבילֵי חיי ליוותי נשים במסע הלידה המיוחד שלהן, והיום אחרי מסע ברכבת ההרים, עקב גילוי גידול סרטני בשד, שנכפה עלי, אני יודעת ומבינה כמה חשוב הליווי של מישהי שהייתה שם ולו רק כדי להקשיב ולחבק. אני אשמח ללוות ולהיות בשביל מי שצריכה ורוצה.   הסדנא שלי - תשוקות מרפאות - תשוקות ומיניות בזמן משבר ושינוי - ערב חד פעמי יחודי ומרומם את הנפש בו ביחד אתכם אנחנו נזכרים שתשוקה, לכל מה שנעשה היא חלק מאיכות ובריאות החיים שלנו. מוזמנות לקבוצה שלי בפייסבוק : תשוקות מרפאות
יסמין כהן
יסמין כהן
בלוגרית וכותבת תוכן, נמצאת בעיצומו של פרויקט מימון המונים לספר "יומן צמיחה" היכנסו ותמכו: https://tinyurl.com/recovery-diary נמצאת פה כדי לחזק ולהתחזק. מאמינה שהכל קורה לטובתנו.
כמוניסרטן השדלא מסתירים! קבלו את ענבל!

לא מסתירים! קבלו את ענבל!

08/11/16 18:31
0 תגובות





כפי שאולי ראיתם באמצעי התקשורת השונים, יצאנו בפרויקט חשיפה והעצמה תחת הכותרת "לא מסתירים".

גם אתם מתמודדים עם מחלה שנמאס לכם להסתיר? הצטרפו לפרויקט להעלאת המודעות ותוכלו לסייע לאחרים המתמודדים עם מצבים רפואיים שונים לחוש בנוח עם הגוף שלהם.

איך עושים את זה? העלו בעצמכם תמונה עם הצלקת, נגע הפסוריאזיס, שקית הסטומה, משאבת האינסולין או כל אספקט אחר של המחלה שלכם לפייסבוק של כמוני - חברים לבריאות יחד עם הסיפור שלכם ותייגו את הפרויקט #לא_מסתירים או פנו אלינו ונעזור לכם: info@camoni.co.il



והנה קבלו את ענבל האמיצה והנפלאה:



אני ענבל הרזי נועם, בת 38. לפני כשנה וחצי הרגשתי דקירה בחלק העליון של שד שמאל. בניסיון להבין את מקור הדקירה גיליתי גולה קטנה בשד. מיד קבעתי תור לכירורג. הרופא טען שאין לי כלום. אחרי שבועיים הרגשתי שהגולה גדלה. הלכתי שוב לרופא ששלח אותי לאולטרה-סאונד. הבדיקה יצאה תקינה והרופא אמר שאחזור אליו עוד שלושה חודשים לביקורת. אחרי זמן קצר חזרתי אליו ואמרתי שהגוש גדל. הוא התעקש לא לשלוח אותי לממוגרפיה. בעבר עשיתי ניתוח להגדלת חזה והוא טען שאולי יש כפל בשתל, אבחנה שהתגלתה כלא נכונה. רק אחרי הפעם הרביעית זכיתי לבדיקת ממוגרפיה - שיצאה תקינה.



למזלי אבא שלי בדיוק היה אצל רופא כירורג שמכיר את המשפחה. הוא סיפר לו את הסיפור והרופא ביקש שאגש אליו. הוא שלח אותי לביופסיה וכשהגיעו התוצאות היה ברור שמדובר בגידול ממאיר. בינתיים הפסדתי זמן יקר.



לפני הניתוח עבדתי בשיווק ומכירות, אבל אחרי שהתגלה הסרטן יצאתי לחופשת מחלה, עברתי כריתה דו צדדית ושחזור ואז כימותרפיה והקרנות. עכשיו אני בתקופת החלמה, על כדורים הורמונאליים וזריקות למשך הרבה שנים, ומה שמחזיק אותי לאורך כל הדרך זה התמיכה מבעלי והמשפחה והילדים שלי שצריכים אותי.



בחרתי לא להסתיר ולהראות את הצלקות כדי לגרום לבנות ללכת להיבדק, כי גילוי מוקדם לא רק מציל חיים, אלא יכול למנוע כריתת שד, וגם כי עם כמה שזה מבאס, צריך לדעת לקחת הכל בפרופורציה ולהסתכל על החלקים הטובים - צלקת יכולה להיות אפילו סקסית, והכי חשוב שהנה אני בחיים.



אמא שלי נפטרה מסרטן המעי הגס וכשאומרים לך שיש לך גידול ממאיר את מיד חושבת שזה גזר דין מוות. אבל אני כאן כדי להגיד שאחוזי ההצלחה הם גבוהים ואפשר לצאת מזה. אל תגידו 'לי זה לא יקרה'. דרשו את כל הבדיקות. אם יש לאישה חשד, כדאי לקחת חוות דעת שנייה, כי זה יכול לחסוך הרבה סבל מיותר.

תגובות