יש הרבה דגים בים? כן. אבל לנו מספיק מתכון לדג אחד. תנו לנו את הטוב ביותר שלכם! מחכים..
דיווח
סלמון אפוי בשמן זיתהמיצרכיםנתח פילה סלמון עם העור, במשקל כ-1.5 ק"ג3 כפות שמן זית2 גבעולי רוזמרין1 כפית מלח גספילפל גרוס גסאופן ההכנהמחממים את התנור ל-200 מעלות, חותכים את נתח הסלמון ל-6 חתיכות, יוצקים את השמן לתבנית, מניחים את גבעולי הרוזמרין ומפזרים את המלח. מניחים את הפרוסות עם העור כלפי מעלה ואופים 20דקות. בוזקים פילפל גרוס ומגישים.
כתיבת תגובה
ברוך הלוי-סגל
סלמון אפוי בשמן זית
המיצרכים
נתח פילה סלמון עם העור, במשקל כ-1.5 ק"ג
3 כפות שמן זית
2 גבעולי רוזמרין
1 כפית מלח גס
פילפל גרוס גס
אופן ההכנה
מחממים את התנור ל-200 מעלות, חותכים את נתח הסלמון ל-6 חתיכות, יוצקים את השמן לתבנית,
מניחים את גבעולי הרוזמרין ומפזרים את המלח. מניחים את הפרוסות עם העור כלפי מעלה ואופים 20דקות. בוזקים פילפל גרוס ומגישים.