מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
peri104

peri104

מנהל קבוצה
23/04/13 21:11
0 תגובות

מאפינס כרובית

500 גרם כרובית, מאודה או אפויה

3 ביצים

1 בצל קצוץ

כרשה, רק החלק הלבן

1 גביע (150 גרם) יוגורט עזים או כבשים

100 גרם גבינת פטה עזים

1/2-1/3 כוס קמח כוסמין מלא

1 כפית אבקת אפייה

1 כפית מלח

מעט אגוז מוסקט

פלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.



2. טורפים את הביצים בקערה.



3. קוצצים את הבצל ומפרקים את הכרובית לפרחים קטנים מאוד. מוסיפים לביצים.



4. פורסים את הכרשה לחצאי טבעות ומטגנים עד שהן מתרככות ומתחילות להשחים. מוסיפים לקערה.



5. מוסיפים את היוגורט, מפוררים את גבינת הפטה ומוסיפים גם אותה. מוסיפים 1/3 כוס קמח ואת אבקת האפייה ומערבבים לתערובת אחידה. אם התערובת דלילה מדי, מוסיפים בהדרגה ותוך כדי ערבוב את יתרת הקמח.



6. משמנים תבנית שקעים במעט שמן זית ויוצקים אליהם את התערובת. אופים במשך כ-30 דקות עד שהחלק העליון מזהיב ומתקשה.


תגובות