מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
peri104

peri104

מנהל קבוצה
23/04/13 21:12
0 תגובות

פטריות ממולאות גבינה ואגוזים

10 פטריות שמפיניון, גדולות במיוחד

למלית:

30 גרם חמאה

1 כף שמן זית

1 בצל גדול, קלוף וקצוץ דק

200 גרם גבינות קשות, מגוררות (כגון: קשקבל, פרמזן, אמנטל, עיזים)

100 גרם אגוזי מלך, קצוצים גס

3 כפות עגבניות מיובשות בשמן, קצוצות

1/2 צרור עירית, קצוצה

2 כפות עלי בזיליקום, קצוצים; או פסטו

מלח

פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-190 מעלות. מסירים את רגלי הפטריות וקוצצים אותן דק; שומרים את ראשי הפטריות למילוי.



2. ממיסים במחבת את החמאה בשמן הזית, מוסיפים את רגלי הפטריות והבצל ומטגנים כ-7 דקות על להבה בינונית עד שהם מזהיבים. מעבירים לקערה ומצננים.



3. מוסיפים לקערה את יתר המרכיבים ומערבבים לתערובת אחידה.



4. ממלאים את ראשי הפטריות בתערובת ומניחים בתבנית משומנת.



5. אופים כ-15 דקות עד שהמלית מזהיבה והפטריות מתרככות. מגישים חם לצד סלט ירוק.


תגובות