02/05/13 1:12
0 תגובות
צפתית כבשים עטופה בבצק פילו ועלי טימין
חומרים ל- 5 מנות:
250 גר\' (1 גביע) צפתית כבשים 5% חתוכה לפרוסות
דפי פילו חתוכים לקוביות בגודל 15/15 2 דפים למאפה
10 עגבניות לחות מיובשות
1 כף עלי טימין קצוצים
אופן ההכנה:
פורסים שני דפי פילו על השיש ומניחים במרכזן פרוסת גבינה צפתית כבשים עם פרוסה אחת של עגבנייה לחה מיובשת, ומפזרים מעט עלי תימין ומגלגלים וחוזרים חלילה.
מניחים על תבנית של התנור על גבי נייר אפייה ואופים כ 5 דקות מכל צד בחום של 200 מעלות
המלצת הגשה – להניח כשתי יחידות על צלחת לצד כוס יוגורט אירן.