מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
peri104

peri104

מנהל קבוצה
02/05/13 1:15
0 תגובות

טירמיסו מתכון של מסעדת ספגטים

הטירמיסו, מנה איטלקית מסורתית המשלבת מסקרפונה, בישקוטים ואספרסו, היא אחד הקינוחים האהובים ביותר על סועדי רשת \'ספגטים\'. לפניכם המתכון

מרכיבים

חומרים לתבנית פיירקס בגודל 22X30 ס\"מ

500 גרם גבינת מסקרפונה גד

2/3 כוס סוכר

2 חלמונים

3 חלבונים

150 מ\"ל שמנת מתוקה

חבילת בישקוטים

5 כוסות אספרסו מעורבבות עם כף סוכר (ואם אין, אז כוס קפה משובח ומרוכז עם כף סוכר)

כף ברנדי

כף קקאו

אופן ההכנה:

1. בקערת ערבוב גדולה בוחשים מעט את המסקרפונה.

2. מקציפים את חלמוני הביצים עם כף וחצי סוכר במשך 5 דקות.

3. מוסיפים את החלמונים המוקצפים לקערת המסקרפונה בתנועות קיפול.

4. מקציפים את השמנת בתוספת כף סוכר ומקפלים לתערובת.

5. מקציפים את חלבון הביצה בתוספת כף וחצי סוכר לקצף יציב ומקפלים לתערובת

6. בקערה נפרדת מערבבים את האספרסו עם הברנדי. טובלים את הבישקוטים בנוזל טבילה קצרה ביותר ומסדרים בתחתית התבנית זה לצד זה

7. יוצקים מעל את הקרם שיצרנו ומכסים בניילון נצמד. מקררים כ- 5 שעות לפחות לפני ההגשה.

8. לפני ההגשה מפזרים מעל קקאו כהה


תגובות