מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
02/05/13 12:42
0 תגובות

שלום לכולם! אני אוהב את חג השבועות יותר מבחינת חקלאות, גבינות אני לא אוכל אבל בשביל הקבוצה אכתוב משהו! 1. מה דעתכם על מתכון מסוים בתבנית לצקת בתחתית רסק עגבניות, הרבה איטריות מעל ולמעלה גבינה צהובה. בטוח הרבה כבר אכלו את זה אז זה לא הכי מקורי? 2. באחת התוכניות של אהרוני בערוץ 2 בפינה \"למה זה לא יוצא לי\" אישה שאלה אם יש המון איטריות מארוחה, מה לעשות איתן כדי לא לזרוק לזבל? והוא הציע: לשים חמאה או מרגרינה במחבת, לשפוך לתוכה את כל האיטריות, ולטגן משני הצדדים, וכשהכל מטוגן ואחיד להניח על צלחת, ומעל לשים שמנת חמוצה. ואת המתכון של \"אהרוני סיפרתי בגלל השמנת שזה מוצר חלב.


תגובות