03/05/13 7:25
4 תגובות
אתמול בערב השתתפתי בסדנת בישול ואפיה לחג השבועות של חברת תנובה
מי שהנחה את הסדנא היה רוני לוי השף של מלון הילטון ת\"א מעבר לדברים שהכנו שם הוא נתן לנו טיפים מעולים
אני הכנתי \"פופ-אוברס \" (זה השם שלהם למאפינס מדליק) ועוגת גבינה אישית במילוי ריבה וקרם פטיסייר מתכונים מבטחה בהמשך ...מי מכם גם משתתף בסדנאות בישול ואפייה?
אפרת_זיו
הייתי לפני זמן מה בסדנת דגים עם השף של גוצ'ה. היה מצוין. מאפייה אני בורחת כי זה משמיןןןןן
רז בר
אהיה שם ביום ראשון
אתמול הייתי בסדנא מעלפת של שימרית
כמה טעים וכייף היה שם...
נאיה
מה זה פופואורברס? יש מתכון ותמונה?
peri104
פופאוברס זה סוג של מאפינס שהתוכן שלו הוא ריוויון וקמח עם ביצה וממרח פסטו/עגבניות אני אעלה את המתכון בהמשך צריכה לסרוק אותו