מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
peri104

peri104

מנהל קבוצה
03/05/13 7:25
4 תגובות

אתמול בערב השתתפתי בסדנת בישול ואפיה לחג השבועות של חברת תנובה

מי שהנחה את הסדנא היה רוני לוי השף של מלון הילטון ת\"א מעבר לדברים שהכנו שם הוא נתן לנו טיפים מעולים

אני הכנתי \"פופ-אוברס \" (זה השם שלהם למאפינס מדליק) ועוגת גבינה אישית במילוי ריבה וקרם פטיסייר מתכונים מבטחה בהמשך ...מי מכם גם משתתף בסדנאות בישול ואפייה?


תגובות

אפרת_זיו
03/05/13 9:38

הייתי לפני זמן מה בסדנת דגים עם השף של גוצ'ה. היה מצוין. מאפייה אני בורחת כי זה משמיןןןןן

רז-בר
03/05/13 12:48

אהיה שם ביום ראשון
אתמול הייתי בסדנא מעלפת של שימרית
כמה טעים וכייף היה שם...

נאיה
05/05/13 11:40

מה זה פופואורברס? יש מתכון ותמונה?

peri104
מנהל קבוצה
\"עליכם להשתלט על האירועים בחייכם, כדי להפוך את עצמכם לשלכם\" (פלונדה סקוט מקסוול)   מנהלת קבוצת תמיכה  בפייסבוק  לאנשים יקרים שעברו ומתעדים לעבור תהליך הרזיה כלשהו בחיים באמצעות בריאטריה . periroth77@gmail.com  
05/05/13 11:48

פופאוברס זה סוג של מאפינס שהתוכן שלו הוא ריוויון וקמח עם ביצה וממרח פסטו/עגבניות אני אעלה את המתכון בהמשך צריכה לסרוק אותו