מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
05/05/13 11:40
4 תגובות

אשמח למתכון דיאטתי וקל להכנה לקינוח לשבועות


תגובות

peri104
מנהל קבוצה
\"עליכם להשתלט על האירועים בחייכם, כדי להפוך את עצמכם לשלכם\" (פלונדה סקוט מקסוול)   מנהלת קבוצת תמיכה  בפייסבוק  לאנשים יקרים שעברו ומתעדים לעבור תהליך הרזיה כלשהו בחיים באמצעות בריאטריה . periroth77@gmail.com  
05/05/13 14:41

קינוח קרם גבינה, פירות יער וקרמבל אגוזי לוז
המרכיבים (ל-10 קינוחים בכוסות אישיות בינוניות):

לפירות יער:

150 גרם פירות יער מכל סוג


שאוהבים

1/2 כוס סוכר לבן

1/2 כפית תמצית וניל

1/2 כפית קינמון

מיץ מ-1/2 לימון

לקרמבל:

150 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

1 כוס סוכר חום

1 כוס קמח

קורט מלח

1/2 כפית קינמון

1/3 כוס אגוזי לוז טבעיים

לקרם גבינה:

375 מ"ל (1/2 1 מיכלים) שמנת מתוקה

3 כפות אבקת סוכר

1 כף אינסטנט פודינג וניל

250 גרם (1 מיכל) גבינה לבנה

1/2 כפית תמצית וניל אמיתית

גרידת לימון מ-1/2 לימון



אופן ההכנה:

פירות היער המבושלים: בסיר בינוני מניחים את פירות היער והסוכר, ומבשלים יחד על אש נמוכה, עד שהסוכר מתחיל להימס. מוסיפים פנימה את תמצית הווניל, הקינמון ומיץ הלימון, ומבשלים כ-3-4 דקות, עד שפירות היער מתרככים ומתחילים להפריש מיץ. מסירים מהאש ומצננים לחלוטין.
הקרמבל: מחממים תנור ל-180 מעלות. במעבד מזון עם להב פלדה מניחים חמאה, סוכר חום, קמח, מלח, קינמון ואגוזי לוז, ומעבדים יחד בפולסים עד שמתקבלת תערובת פירורית. מעבירים את תערובת הקרמבל לתבנית אפייה, ואופים 7-9 דקות, עד שהפירורים זהובים ופריכים. מצננים לטמפרטורת החדר.
קרם הגבינה: בקערת מיקסר מקציפים שמנת מתוקה, אבקת סוכר ואינסטנט פודינג עד שמתקבלת קצפת יציבה.
מוסיפים פנימה את הגבינה, תמצית הווניל וגרידת הלימון, וממשיכים להקציף במהירות נמוכה, עד שהתערובת אחידה.
הרכבת המנה: מניחים בתחתית כל כוסית 1-2 כפיות מפירות היער. מעל מזלפים (אפשר גם בעזרת כף) את קרם הגבינה. מעל הכל מפוררים את הקרמבל. מגישים קר.

מתכון של נטלי לוין (מפתחת מתכונים)

אפרת_זיו
06/05/13 0:24

אמאלה! זה נחשב דיאטתי? חמאה, סוכר, קמח..?
:(

מרווה
06/05/13 11:26

הצעה לעוגה דלת שומן :
2 תבניות אינגליש קייק

חומרים:
פחית פרוסות אננס בסירופ ( 490 גרם משקל לאחר סינון)
2 כוסות סוכר ( 400 גר'. אני שמה רק 1 כוס סוכר בגלל שהסירופ די מתוק )
2 ביצים
2 כוסות קמח
2 כפיות אבקת סודה לשתייה
1 כוס אגוזי מלך שבורים
מעט קוקוס לקישוט

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל- 180 מעלות
מסננים את פרוסות האננס ושומרים בצד 1/4 כוס מהסירופ. מרסקים את פרוסות האננס וכל יתר הסירופ במעבד מזון למחית גסה.
מוסיפים סוכר וביצים ומעבדים. מוסיפים קמח, אבקת סודה ואגוזים ומעבדים כמה שפחות רק עד שהתערובת אחידה. ממלאים תבניות משומנות ואופים כ- 30 דקות. מברישים בסירופ ששמרנו מיד אחרי האפייה, כשהעוגות עדיין חמות. מקשטים בקוקוס.
בתיאבון
peri104
מנהל קבוצה
\"עליכם להשתלט על האירועים בחייכם, כדי להפוך את עצמכם לשלכם\" (פלונדה סקוט מקסוול)   מנהלת קבוצת תמיכה  בפייסבוק  לאנשים יקרים שעברו ומתעדים לעבור תהליך הרזיה כלשהו בחיים באמצעות בריאטריה . periroth77@gmail.com  
06/05/13 14:50

את צודקת אפרת טעיתי במתכון
אעלה עוד מעט אחר