מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
peri104

peri104

מנהל קבוצה
08/05/13 8:36
1 תגובות

העיקרון הוא די פשוט: מערבבים ביצים וגבינות, יוצקים על ירקות ואופים. אפילו לא צריך ללכת לקניות - רק לבדוק מה יש במקרר. בתפריט: פשטידת חצילים, פשטידת זוקיני ועגבניות, פשטידת גבינת עיזים ובצל וגם בורק טוניסאי עם ריקוטה וכרישה



מאת: מיכל מוזס, \"על השולחן\"



תגובות

shayush
08/05/13 12:38

תודה רבה פרי! שהיעלית מתכון מהאתר של "ידיעות אחרונות", ומיד אני כותב עוד מתכון מ"שף".