מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
peri104

peri104

מנהל קבוצה
09/05/13 13:25
0 תגובות

הכנת הפשטידה פשוטה מאוד: מערבבים את כל החומרים בקערה, מערבבים, יוצקים לתבנית, ואופים



החומרים לתבנית טארט או תבנית פיירקס:

300 גר\' גבינת מוצרלה קשה מגוררת

1 מכל שמנת חמוצה או יוגורט

4 ביצים

1 קלח תירס – מגלחים את השיניים לתוך אותה קערה

5-4 קישואים מגוררים וסחוטים היטב

1 פלפל אדום קצוץ לקוביות קטנות

1 בצל בינוני – קצוץ דק

2 בצלצלי שאלוט קצוצים

6-5 שיני שום קצוצות

5 גבעולי בצל ירוק קצוצים

צרור קטן של כוסברה קצוץ (מי שלא אוהב יכול לשים פטרוזיליה)

4-3 כפות פירורי לחם (לא יותר מדי כדי שהפשטידה לא תהיה יבשה)

מלח, פלפל שחור וגרוס, תימין טרי, מעט רוזמרין טרי קצוץ



הכנה:

- מחממים תנור ל-180 מעלות.

- מרפדים בנייר אפייה תבנית קיש או תבנית אחרת בקוטר 26-24 (לא חשוב איזה).

- מערבבים את כל החומרים בקערה.

- מעבירים את המסה לתבנית.

- אופים בחום בינוני כ-50-45 דקות או עד שפני הפשטידה מזהיבים-משחימים


תגובות