מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
11/05/13 12:26
2 תגובות

קיש פילו אישי במילוי ירקות צבעוניים



המרכיבים:

1/4 כוס שמן זית

2 קישואים או זוקיני, מגוררים

2 גזרים, קלופים ומגוררים

2 בצלים סגולים, קלופים ופרוסים דק

1 חבילה (500 גרם) דפי פילו שלושת האופים

2 מיכלים (440 מ\"ל) שמנת ריצ\' בסיס לבישול והקרמה

4 ביצים1/2 כפית מלח

פלפל שחור גרוס



1. מחממים את התנור לחום בינוני-גבוה (190 מעלות)



2. במחבת גדולה מחממים 2 כפות משמן הזית, מוסיפים את הירקות ומטגנים על אש בינונית 4-5 דקות, או עד שהם מתרככים מעט. מניחים את הירקות לצינון בטמפרטורת החדר.



3. מורחים 3 דפי פילו במעט שמן זית ומניחים אחד על השני. חותכים אותם ל-9 ריבועים שיתאימו לגודל השקעים. מעבירים לשקעים ומהדקים היטב. חוזרים על הפעולות עם 3 דפי פילו נוספים.



4. טורפים היטב את השמנת והביצים. מתבלים במלח ובפלפל.



5. ממלאים כל שקע בכפית גדושה מהירקות. יוצקים עליהם בזהירות מהבלילה עד שכל השקעים מלאים. אופים 15-20 דקות, או עד שהמילוי התייצב לגמרי והבצק הזהיב. מוציאים ומגישים (אפשר לשמור עד 3 ימים במקרר או עד חודש במקפיא. מחממים ב-150 מעלות לפני ההגשה).


תגובות

אפרת_זיו
11/05/13 14:20

אני זוכרת איך בתור ילדה הייתה לי בעיה עם המילה טורפים
:)

peri104
מנהל קבוצה
\"עליכם להשתלט על האירועים בחייכם, כדי להפוך את עצמכם לשלכם\" (פלונדה סקוט מקסוול)   מנהלת קבוצת תמיכה  בפייסבוק  לאנשים יקרים שעברו ומתעדים לעבור תהליך הרזיה כלשהו בחיים באמצעות בריאטריה . periroth77@gmail.com  
16/05/13 10:40

עד היום אני טורפת...משהו הילדה הזו :)