מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
peri104

peri104

מנהל קבוצה
23/05/13 13:52
1 תגובות

הקיץ כבר כאן ואיתו פירות העונה - מה דעתכם על עוגת שזיפים בחושה?

ל-2 תבניות אינגליש קייק:

300 גרם (2 כוסות) קמח

200 מ\"ל (3/4 כוס) שמן קנולה

4 גרם (1/2 כף) סודה לשתייה

170 גרם (3/4 כוס) סוכר לבן

170 גרם (3/4 כוס) סוכר חום

1 כפית קינמון

4 ביצים

330 גרם (5 יחידות) שזיפים טריים, חתוכים לרבעים (אם אופים לא בעונה, ניתן להחליף בקופסת שזיפים משומרים)

עוגת שזיפים בחושה - אופן ההכנה1. אם משתמשים בשזיפים טריים - מבשלים אותם עם 100 מ\"ל מים ו-100 גרם סוכר, עד שהם מתרככים אך לא מתמוססים. מורידים מהאש ומצננים בצד.



2. הכנת הבלילה: במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את 2 סוגי הסוכר, השמן, הסודה לשתייה, הקינמון והקמח,

בתאבון.


תגובות

מרווה
24/05/13 15:55

נראה קל להכנה וטעים. חסרות הנחיות לגבי :
חום התנור ומשך האפייה וכן אם אין שזיפים טריים אלא רק יבשים או משומרים .
עדנה