06/06/13 17:21
2 תגובות
בישול עם אפי כיפי (כלומר מהראש והבטן, בחמש דקות, לא משמין מידי ושיהיה טעים MUST). והפעם - כרובית : לוקחים כרובית. שוטפים ממש ממש ממש טוב (לא תאמינו מה יכול להיות שם אבל לא אכביר). מפרידים לפרחים גדולים ומניחים בתבנית. מזליפים מעל קצת טחינה גולמית משומשום מלא, קצת שמן שומשום, זרעי סלרי (זה מגיע בצורת תבלין) ומלח גס. לתנור ל40 דק ב 180. #יאמי מאמי!
peri104
נשמע טוב..........
מרווה
האם לא כדאי לבשל קצת את הכרובית ( חצי בישול שעדיין יהיה פריך) לפני הכנסתה לתנור?