10/06/13 14:08
0 תגובות
סלט פסטה קפרזה
הסלט מוגש עם כדורי מוצרלה קטנים ועגבניות שרי. זוהי גרסה \"משוכללת\" יותר של סלט הקפרזה הקלאסי בתוספת פסטה בצורת ברגים - פוזילי. את מרכיבי הסלט הזה יש לערבב בסמוך לאכילתו, כדי שהעגבניות לא יתעייפו וייאבדו מטריותן.
המרכיבים:
500 גרם פסטה קצרה, מבושלת לפי הוראות היצרן ומצוננת
1 כוס עגבניות שרי אדומות קטנות, חצויות לחצי
1 כוס עגבניות שרי צהובות, חצויות לחצי
גביע בייבי כדורי מוצרלה
עלים מצרור בזיליקום טרי, קצוצים גס
לרוטב:
3 כפות חומץ בלסמי
6 כפות שמן זית כוס שמן זית
1/4 כפית סוכר
קורט מלח
אופן ההכנה:
מערבבים היטב בקערית את מרכיבי הרוטב: חומץ, שמן, מלח וסוכר.
בקערה גדולה מערבבים יחד את כל מרכיבי הסלט.
רגע לפני ההגשה: שופכים את הרוטב על הסלט, מערבבים קלות ומגישים.