מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
peri104

peri104

מנהל קבוצה
10/06/13 14:15
0 תגובות

פסטה קייצית עם קלמטה ובזיליקום

מרכיבים:



500 גרם ספגטי



300 גרם גבינה צפתית יבשה - מגוררת (או פקורינו)



0.5 צרור / חבילה בזיליקום - טרי, קצוץ גס



150 גרם זיתים שחורים - מסוג קלמטה, מגולענים וחתוכים גס



0.5 כוס/ות שמן זית



0.5 יחידות פלפל חריף - קצוץ קטן



2 כף/ות מלח - שטוחות



2 יחידות שום (שיניים) - שלמות











אופן ההכנה:

בסיר עם מים רותחים ושתי כפות מלח מבשלים את הפסטה למצב של אל-דנטה.

במחבת גדולה מחממים את שמן הזית לחום בינוני, מטגנים קלות את שיני השום ומוציאים.

מוסיפים לשמן את הפלפל החריף והזיתים, מקפיצים יחד דקה או שניים.

מסננים את הפסטה ומיד מוסיפים את תכולת המחבת, מערבבים בעדינות ומוסיפים תוך כדי את עלי הבזיליקום.



מסדרים על צלחת הגשה חמה את הפסטה ומפזרים מעל את הגבינה המגוררת ועוד קצת בזיליקום וזיתים לקישוט.



טעים טעים ,עם טעם של עוד.


תגובות