מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
peri104

peri104

מנהל קבוצה
24/06/13 8:34
0 תגובות

עוגת תפוחי עץ- טורט אורירי בניחוח פירות

חומרים (לתבנית בקוטר 24 גבוהה או 26 רגילה)



6 ביצים

215 גר\' סוכר (1 כוס ועוד 1 כף)

200 מ\"ל מיץ תפוחי עץ (1 כוס)

200 מ\"ל שמן קנולה או תירס (1 כוס)

375 גר\' קמח תופח ( 3/4 2 כוסות)

3 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל





למלית

2 תפוחי עץ חמוצים קטנים,קלופים וחתוכים לקוביות קטנות

2 כפות צימוקים לבנים קטנים

2 כפות סוכר מעורבבות עם 1/4 כפית קינמון





לעיטור

3 תפוחי עץ חמוצים,קלופים ופרוסים לפרוסות דקות

3 כפות סוכר (אפשר עם קינמון אם רוצים) לזרייה מעל התפוחים





אופן הכנה





1.לחמם תנור ל - 170 מעלות. לשמן היטב את התבנית .

2.לשים בקערת המערבל ביצים וסוכר ולהקציף לקצף סמיך ובהיר,בערך 8 דק\' הקצפה.

3.להחליש את מהירות המערבל ולהוסיף באיטיות שמן ומיץ תפוחים.

4.לנפות יחד קמח ואינסטנט פודינג ולקפל בעדינות לתערובת הביצים.

5.להעביר 1/3 מהתערובת לתבנית, לפזר מעל את חומרי המלית - תפוחים,צימוקים וסוכר. לצקת מעל המלית את התערובת שנותרה.

6.לסדר מעל התערובת את התפוחים הפרוסים ולפזר עליהם את הסוכר.

7.לאפות כשעה ולשחרר את העוגה מהתבנית רק כשהיא קרה לגמרי. מומלץ להגיש עם גלידת וניל או קצפת.

8.את העוגה רצוי לאחסן במקרר


תגובות