מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
peri104

peri104

מנהל קבוצה
25/06/13 10:35
1 תגובות



שושנים קצף לפי מתכון של קוקי חברה יקרה שלי

אני הכנתי הפעם עם פודינג שוקולד שייצא הפעם חום ולא לבן

3 וחצי כוסות קמח רגיל

1 אבקת אפיה

200 גרם חמאה (או מרגרינה ללא מלח)

1 שמנת חמוצה (או 1 כוס מיץ תפוזים)

3 חלמונים

2 כפות סוכר

חומרים למילוי

3 חלבונים

חצי כוס סוכר

1 אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה:

שימו את כל חומרי הבצק יחד בקערה

לושו היטב לבצק אחיד

שימו במקרר לנוח כחצי שעה

בזמן שהבצק במקרר להכין את המילוי -

הקציפו את החלבונים עם חצי כוס סוכר

לאחר שההקצפה יציבה הוסיפו בתנועות עטיפה את האינסטנט וניל .

חממו את התנור - חום בינוני

זה הזמן להוציאו מהמקרר

חלקו אותו ל 4 חלקים.

רדדו כל חלק למלבן דק ככל האפשר

מרחו רבע מן הכמות של המילוי

גלגלו לרולדה

חתכו את הרולדה בערך 2-3 ס\"מ רוחב

סדרו על גבי נייר אפיה

השכיבו את השושנים עם מרווחים בינהם .

אפו אותם בחום של 180 מעלות( חום בינוני) עד הזהבה

תגובות

dvora30
25/06/13 16:22

תודה. פשוט קל וטעים