25/06/13 10:35
1 תגובות
שושנים קצף לפי מתכון של קוקי חברה יקרה שלי
אני הכנתי הפעם עם פודינג שוקולד שייצא הפעם חום ולא לבן
3 וחצי כוסות קמח רגיל
1 אבקת אפיה
200 גרם חמאה (או מרגרינה ללא מלח)
1 שמנת חמוצה (או 1 כוס מיץ תפוזים)
3 חלמונים
2 כפות סוכר
חומרים למילוי
3 חלבונים
חצי כוס סוכר
1 אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה:
שימו את כל חומרי הבצק יחד בקערה
לושו היטב לבצק אחיד
שימו במקרר לנוח כחצי שעה
בזמן שהבצק במקרר להכין את המילוי -
הקציפו את החלבונים עם חצי כוס סוכר
לאחר שההקצפה יציבה הוסיפו בתנועות עטיפה את האינסטנט וניל .
חממו את התנור - חום בינוני
זה הזמן להוציאו מהמקרר
חלקו אותו ל 4 חלקים.
רדדו כל חלק למלבן דק ככל האפשר
מרחו רבע מן הכמות של המילוי
גלגלו לרולדה
חתכו את הרולדה בערך 2-3 ס\"מ רוחב
סדרו על גבי נייר אפיה
השכיבו את השושנים עם מרווחים בינהם .
אפו אותם בחום של 180 מעלות( חום בינוני) עד הזהבה
dvora30
תודה. פשוט קל וטעים