מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
peri104

peri104

מנהל קבוצה
26/06/13 7:12
0 תגובות

מרק גספאצ’ו ספרדי

מרק ירקות על בסיס עגבניות, מרענן וצונן, מושלם לקיץ!



1 ליטר מיץ עגבניות (מומלץ ללא תוספת סוכר)

6 עגבניות בשלות מקולפות

1 מלפפון מקולף

1 פלפל אדום

2-3 שיני שום

2-3 עלי בצל ירוק (גם הלבן וגם הירוק)

3 כפות חומץ בלסמי

2 כפות שמן זית

מלח ופלפל לפי הטעם. ניתן להוסיף גם טבסקו או פפריקה חריפה.



מכניסים את כל הירקות יחדיו למעבד המזון, בתופסת החומץ והשמן, וטוחנים.

את התערובת מעבירים לכלי, מוסיפים את מיץ העגבניות ומערבבים היטב. מתבלים ומצננים במקרר.

את המרק מגישים קר, מומלץ בתוספת קרוטונים או לחם שום.



ארוחה משביעה, קרירה וקלילה, מושלמת ליום קיץ חם.


תגובות