עד שיתרבו כאן הבשלנים, אני אטפטף מדע - ראו את הבלוג של נעמי זיוהיום על - סלט פירות סתווי: חבושים וגויאבהוגם על מדוע חבושים נעשים אדומים בבישול?
דיווח
פרי אהוב: אפרסמון. עוגה אהובה: גבינה. סוכריה אהובה: חמאה. עוגייה אהובה: הפי היפו. בשר אהוב: ברווז. סלט אהוב: וולדורף. מרק אהוב: תירס. גבינה אהובה: פרמזן. חטיף אהוב: כיפלי. משקה אהוב: סיידר. משקה אלכוהולי אהוב: פונטש. ביצה אהובה: מקושקשת. דג אהוב: כבוש. פיצה אהובה: פטריות. גלידה אהובה: בן אנד ג'ריס. טעמי גלידה אהובים: קוקוס ורום צימוקים. במרק צריך הרבה מלח, אפרסמון צריך להיות קשה, אפרסק צריך להיות רך.
כתיבת תגובה
בן דויד
פרי אהוב: אפרסמון. עוגה אהובה: גבינה. סוכריה אהובה: חמאה. עוגייה אהובה: הפי היפו. בשר אהוב: ברווז. סלט אהוב: וולדורף. מרק אהוב: תירס. גבינה אהובה: פרמזן. חטיף אהוב: כיפלי. משקה אהוב: סיידר. משקה אלכוהולי אהוב: פונטש. ביצה אהובה: מקושקשת. דג אהוב: כבוש. פיצה אהובה: פטריות. גלידה אהובה: בן אנד ג'ריס. טעמי גלידה אהובים: קוקוס ורום צימוקים. במרק צריך הרבה מלח, אפרסמון צריך להיות קשה, אפרסק צריך להיות רך.