מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
1 תגובות

עד שיתרבו כאן הבשלנים, אני אטפטף מדע - ראו את הבלוג של נעמי זיו

היום על - סלט פירות סתווי: חבושים וגויאבה

וגם על מדוע חבושים נעשים אדומים בבישול?


תגובות

בן-דויד
01/11/13 13:57

פרי אהוב: אפרסמון. עוגה אהובה: גבינה. סוכריה אהובה: חמאה. עוגייה אהובה: הפי היפו. בשר אהוב: ברווז. סלט אהוב: וולדורף. מרק אהוב: תירס. גבינה אהובה: פרמזן. חטיף אהוב: כיפלי. משקה אהוב: סיידר. משקה אלכוהולי אהוב: פונטש. ביצה אהובה: מקושקשת. דג אהוב: כבוש. פיצה אהובה: פטריות. גלידה אהובה: בן אנד ג'ריס. טעמי גלידה אהובים: קוקוס ורום צימוקים. במרק צריך הרבה מלח, אפרסמון צריך להיות קשה, אפרסק צריך להיות רך.