מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
11/11/13 12:26
3 תגובות

האם מישהו כאן התנסה באפייה עם קמח שקדים? בהנחה שאסור קמח אחר?


תגובות

בן-דויד
12/11/13 17:45

אני אוהב לחם תירס. אמי הייתה מכינה לנו את זה כשגרתי אצלם. אני גם אוהב חמאת בוטנים וקינוחים אמריקאיים.אני לא יודע מה זה קמח שקדים, אבל אני מאד אוהב שקדים.

יעל-בשור
מנהל קבוצה
  אני יעל, נשואה לחבר הכי טוב שלי וביחד אנחנו הורים לארבעה, מתוכם אחת מתוקה רישמית. אוהבת מאוד לאכול, לבשל ולאפות וזה גם ניכר במראה שלי, אוהבת לראות איך אנשים נהנים מהאוכל שלי. משוטטת הרבה ברחבי הרשת, כותבת, קוראת ומטיילת.   יועצת חינוכית ומשפחתית, מלווה משפחות עם ילד שמתמודד עם מצב בריאותי מיוחד
12/11/13 17:54

זהו קמח שמן וגם יותר, לא בדיוק קמח ואי אפשר לאפות איתו כמו עם קמח רגיל, בטח שלא לחם. הוא מתאים לעוגיות מסויימות. מה מנסים לאפות איתו?

ליה37
11/12/13 15:28

ניתן להכין בצק לפיצה, דווקא לא רע...