01/01/14 16:15
4 תגובות
שאלה למועצת החכמים פה:
התבקשתי להכין ליום ההולדת של אחייניתי מאפינס עם טופינג בצבע ורוד (!).
אם אני לא רוצה לעשות שימוש בצבע מאכל - יש עוד אפשרויות לציפוי ורוד?
שאלה למועצת החכמים פה:
התבקשתי להכין ליום ההולדת של אחייניתי מאפינס עם טופינג בצבע ורוד (!).
אם אני לא רוצה לעשות שימוש בצבע מאכל - יש עוד אפשרויות לציפוי ורוד?
יעל בשור
כן, שימוש בסלק.
איך את עושה את הטופינג? את יכולה לעשות גנאש. לחמם שמנת מתוקה כשבתוכה סלק חתוך לקוביות קטנות. לסנן את הסלק מהשמנת, להמיס פנימה 100 גר שוקולד לבן. לצנן היטב. להקציף והרי לך טופינג ורוד.
בהצלחה
אפרת_זיו
אדיר!!!! תודה רבה זה מה שאעשה!
בן דויד
אולי תות, זה יותר טעים מסלק.
וולדו
יש צבע מאכל אדום טבעי (על בסיס סלק מן הסתם), ניתן להשיג אותו בחנויות שמתמחות באפיה