19/01/14 12:18
0 תגובות
שבוע טוב.
מה מבשלים השבוע?
היום הכנתי מרק ירקות פשוט ונאכל \"שאריות\" משבת.
מרק ירקות:
חצי כרוב פרוס לאדות במעט שמן זית על אש קטנה. להוסיף 3 גזרים מגורדים ולערבב. לזה הוספתי חתיכת דלעת בקוביות, כמה גבעולי סלרי חלקם פרוסים וחלקם שלמים, כמה מטבעות תרד קפואים, כמה גבעולי ברוקולי קפואים, קופסת עגבניות מרוסקות, 2 כפות רסק עגבניות, 2 ליטר מים קרים, מלח ו2 כפות גדושות צ\'ימיצ\'ורי (נתתי את המתכון כאן בעבר). כמובן שאפשר לשחק עם הירקות שמוסיפים. להרתיח, להנמיך את האש ולכסות, לבשל כחצי שעה. בתאבון.