מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
יעל בשור

יעל בשור

מנהל קבוצה
19/01/14 12:18
0 תגובות

שבוע טוב.

מה מבשלים השבוע?

היום הכנתי מרק ירקות פשוט ונאכל \"שאריות\" משבת.

מרק ירקות:

חצי כרוב פרוס לאדות במעט שמן זית על אש קטנה. להוסיף 3 גזרים מגורדים ולערבב. לזה הוספתי חתיכת דלעת בקוביות, כמה גבעולי סלרי חלקם פרוסים וחלקם שלמים, כמה מטבעות תרד קפואים, כמה גבעולי ברוקולי קפואים, קופסת עגבניות מרוסקות, 2 כפות רסק עגבניות, 2 ליטר מים קרים, מלח ו2 כפות גדושות צ\'ימיצ\'ורי (נתתי את המתכון כאן בעבר). כמובן שאפשר לשחק עם הירקות שמוסיפים. להרתיח, להנמיך את האש ולכסות, לבשל כחצי שעה. בתאבון.


תגובות