מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
08/07/14 17:03
3 תגובות

הפטיש החדש שלי - דלעת ערמונים!

מי מכיר? מי ניסה?


תגובות

מזה?

יעל-בשור
מנהל קבוצה
  אני יעל, נשואה לחבר הכי טוב שלי וביחד אנחנו הורים לארבעה, מתוכם אחת מתוקה רישמית. אוהבת מאוד לאכול, לבשל ולאפות וזה גם ניכר במראה שלי, אוהבת לראות איך אנשים נהנים מהאוכל שלי. משוטטת הרבה ברחבי הרשת, כותבת, קוראת ומטיילת.   יועצת חינוכית ומשפחתית, מלווה משפחות עם ילד שמתמודד עם מצב בריאותי מיוחד
09/07/14 10:06

מה את מכינה מדלעת ערמונים?
אני שמה ל 3 דקות בערך במיקרו כדי שאוכל לחתוך בקלות, מרוקנת ואז ממלאת במילוי מוכן , סוגרת, עוטופת בנייר כסף ואופה בתנור. אופציה נוספת, לרוקן, לחתוך לפרוסות, לשים על תבנית משומנת קלות, לפזר קצת מלח ופלפל ולאפות. כשמוכן לשפוך טחינה ולאכול בתאבון.
המילוי המוכן שאני שמה אורז מבושל עם בצל מטוגן, חמוציות וירקות מוקפצים. טעייייים.
לדינה - זו דלעת ממש קטנה בצבע ירוק כהה. מאוד טעימה ומזינה

בן-דויד
15/07/14 1:13

אני מכיר. בימים האחרונים היו מגישים אצלנו בחדר האוכל דלעת ערמונים. זה נקרא כמו קליפת חציל שצמודה אליה שכבה פנימית ומתוקה של משהו שנראה כמו תפוח אדמה. מאד טעים.