מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
16/08/14 1:55
2 תגובות

גם יצרני המזון לסוגיהם והפרסומאים \"משחקים\" על מנגנון הרגש, לא אחת, כשמדובר בעידוד לצריכת אוכל. הנה דוגמא. מתחברים?


תגובות

עדי-זוסמן-RD
מנהל קבוצה
דיאטנית קלינית ומאמנת בריאות,מומחית לטיפול ואימון של הסובלים ממחלות מעיים,מפתחת של שיטת הרמזור לתזונה עם מחלות מעיים, כגון קרוהן, מעי רגיז וקוליטיס.משחררת מאכילה רגשית בשיטות של אימון, תטא הילינג, קלפים טיפוליים, דימיון מודרך ועוד.מייסדת ומנהלת המרכז לבריאותמערכת העיכול "דרך הבטן", המטפל באנשים עם מחלות מעיים בדרך הוליסטית המשלבת ליווי תזונתי, אימון, רפואה סינית ופסיכותרפיה. 
16/08/14 20:53

הי אפרת,
בהתחלה קראתי "אכלו מדבר", חחחחח.
כן, גישה מעניינת - קדם כל הכניסו מזון מזיק, ואח"כ אם ישאר לכם חשק, אולי תקחו קצת סלט. עצוב, בהחלט.
אבל האמת שאפשר לאכול גם קינוח טעים, הכל עניין של מידה וכמויות!
עדי

עדי היקרה,
מה שלא מדיד לא עמיד.
60 גרם פחמימות ליום אני צורך 24 שנה. ד"ר דייויד פרלמוטר מצדיק אותי.
תמונה של ‏ברוך הלוי-סגל‏.
יום ‏30 יולי‏ בשעה ‏22:31‏ · אהבתי
ברוך הלוי-סגל
Most people do very well on 60-80 grams of total carbohydrate per day. Dr David Perlmutter