מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
אנונימי
אנונימי
14/09/14 10:27
1 תגובות

בישול בריא למי?

לא בריא למי?

אנשים כל כך שונים במהותם.

דבר שיכול להיות מאוד בריא לאדם אחד, יכול להיות גזר דין מוות לאחר.

האם יש התייחסות איך מומלצת לכל אדם, באופן אישי, התזונה שמתאימה לו א י ש י ת?


תגובות

עדי-זוסמן-RD
14/09/14 19:10

שלום דר' גליקר. אתה צודק בהחלט, אם כי יש כללים שנכונים לכולם. לדוגמא, בישול קצר או הקפצה משמר יותר את הערך התזונתי של המזונות, מה שמספק יותר ויטמינים לגוף. אידוי חוסך את המינרלים שבד"כ מופרשים למי הבישול. אפיה עדיפה על ברביקיו, שמייצר יותר רדיקלים חופשיים במזון בעלי השפעה מעודדת דלקת וסרטן. מקווה שעניתי על שאלתך.
עדי