מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
15/09/14 22:22
0 תגובות

בתקופה זו יש הרבה אקסיומות שנשברות, \"פרות קדושות\" שנשחטות, וכל שני וחמישי מחקרים שמוכיחים שכל מה שנהגנו לחשוב כבריא ונכון הוא לא! וזה קורה הרבה בתחום התזונה. למשל עד היום סברתי שבישול בתנור (אפיה) בעיקר של ירקות היא דרך די טובה לשמור על ערכים תזונתיים, ופתאום מסתבר שזה לא, ורק אידוי קל הוא הדרך הטובה ביותר.

מה נכון ומה לא, מה עם גיוון צורות בישול, האם יש ירקות שיותר טוב לבשלם מאשר לאכול חי... הרבה שאלות וגם הרבה בלבול... אשמח אם תאירו את עיני בנושא.


תגובות