מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
יעל בשור

יעל בשור

מנהל קבוצה
21/10/14 17:50
1 תגובות

אחרי החגים זה עכשיו.

חוזרים לשגרה וגם לארוחות שגרה.

יש לכם מתכונים מעניינים למרק?


תגובות

יעל-בשור
מנהל קבוצה
  אני יעל, נשואה לחבר הכי טוב שלי וביחד אנחנו הורים לארבעה, מתוכם אחת מתוקה רישמית. אוהבת מאוד לאכול, לבשל ולאפות וזה גם ניכר במראה שלי, אוהבת לראות איך אנשים נהנים מהאוכל שלי. משוטטת הרבה ברחבי הרשת, כותבת, קוראת ומטיילת.   יועצת חינוכית ומשפחתית, מלווה משפחות עם ילד שמתמודד עם מצב בריאותי מיוחד
26/10/14 10:41

מרק כתומים
הכנתי עכשיו מרק כתומים. בסיר גדול שמתי 2-3 כפות שמן זית, פרסתי פנימה 2 בצלים ו5 שיני שום קלופים. הוספתי לזה
6 גזרים קלופים וחתוכים גס
חתיכת לדעת חתוכה
2 דלעת ערמונים (חתכתי, הוצאתי גרעינים והכנסתי לבישול, אחרי שהתבשל הוצאתי מהסיר, הפרדתי את הבשר מהקליפה, והחזרתי את בשר הדלעת לסיר, זה ירק מאוד קשה לקילוף).
דלורית חתוכה
3 בטטות קלופות ופרוסות
2 סלק קלופים וחתוכים (נותן צבע מעניין וגם תורם לטעם)
3 קישואים חתוכים
מים קרים - לא יותר מדי, תמיד אפשר להוסיף מים, אי אפשר להוציא מים מיותרים....
2 חופנים של עדשים כתומים
3 גבעולי סלרי שלמים (מוציאה אותם אח"כ)
צרור פטרוזיליה, כוסברה ובזיליקום (אני מניחה אותם קשורים ומוציאה אח"כ)
מלח, פלפל לבן, קינמון (לפעמים מוסיפה קליפת תפוז)
בישלתי עד רכות, מעכתי עם בלנדר מוט. לטעום ולתקן תיבול.
בתאבון.